Szerintetek gáz, hogy ilyen a magyar átlag férfi? (Vagy akár nő is? )
Főleg Budapesten, kimész az utcára és szép arcokat látsz.
A nagy részük elhízott, 5 fekvőt nem tudna nyomni. Szombat reggel 8-kor már ottvan az Auchanban 2 méteresre megpakolt kocsival, mind zaba ( de csak hónap elején mert hó végén már majdnem üres a kuka mert egyik napról a másikra él.) Szóval ahelyett hogy szar ruhákban járna, vehetne magának jobb ruhákat, de nem, inkább elzabálja a pénzt, hisz még úgyis csak 100-110 kg.
Szóval egyik napról a másikra él, nem gondol bele hogy akár mi , lesz 1 hét múlva.
Minden nap megnézi a Híradót és a Tényeket, megnézi a sok rémhírt, majd az M1-en leugatja a politikát hogy milyen szar, de amikor 4 évente lehetősége lenne rá, el nem menne szavazni.
Tehát az egész felfogás, életmód.. hát mi ez ?
(ez a 30- 60 éves korosztályra jellemző)
Nem nézem le az embereket, egszerűen érdekes a magyar valóság, a magyar felfogás.
Nem arról van szó, hogy aki 80 ezret keres, az vegyen magának adidas cuccokat.
Hanem aki hónap elején bezabál, chips, csoki, pezsgő, minden, hónap végére meg majd éhenhal, az nem értem hogy miért nem gondolkodik. Esetleg nem kéne hó elején elverni minden lóvét, esetleg spórolni kellenne, mert ki tudja milyen probléma jöhet még esetleg a jövő héten. De az emberek erre nem gondolnak. Tehát eleve a felfogással van gond.
és itt nem arról van szó hogy lenézem azt akinek nincs pénze ruhára.
Nem erről van szó hogy ki mennyit keres. A felfogásról van szó.
Aki 4000000 - ót keres, az is csinálhatná hogy elveri hó elején a lóvét, és nem gondol a holnapra.
De Aki 100000-et keres, az is követhetné a "gondolkodom előre" jellegű életet.
És te Kérdező, hogy gazdálkodsz a saját jövedelmeddel?;)
Amúgy azért ebből levonni ezt a kritikádat, hogy mikor mit találtok apuddal más szemetesében. Hát elég érdekes tanulmány.
Először azt mondod, hogy az Auchanban 2 méteres kocsival látod a 100 kilós embereket, most meg azt mondod hogy a kukában lévő szemetet látod. Én nem értem az egészet. Kukapszichológus lettél,hogy teljes jellemrajzot készítesz más szemetéből 15 évesen, amit aztán egy egész társadalmi rétegre kivetítesz?: )) Áá, te nem nézed le az embereket..: )
Beleszülettél a jóba, és terjeszted az igét, anélkül, hogy egy percet is dolgoztál volna Magyarországon a megélhetésedért. Én veled ellentétben legalább elmondhatom, hogy dolgoztam itt is, ott is. És annak ellenére hogy bécsi vagyok, nem nézem le, aki otthon dolgozik havi netto 70 ezerért. (bár érdekelne, hogy hol keres takarító havi 200 ezret?)
Ahogy írtad, kérdező:Németországban mások a viszonylatok.Ezt legalább jól látod, de akkor mi a kérdés?
Abban az egyben igazad van, hogy sajnos itt hajlamosak visszaszavazni az idiótákat.A magyar semmiből sem tanul és tüzifát lehet vágni a hátán, azt is hagyja.
Viszont a külföldiektől úgy elvenném a szavazati jogot, mint a huzat.Nem itt élnek, nem látják át rendesen, mi folyik itt, tehát nem is hozhatnak optimális döntést, mikor szavaznak.Mindenki a maga háza táján legyen okos!
Kérdező, te hány éves vagy? Mi a halálról beszélsz?
Nagy részük 100 kiló? Én ismerek kb 300 embert, abból egy nem 100 kiló.
Ha 100 kiló, az sem azért van, mert minden pénzét kajára költi, bár neked lehet mondani.
A négy évente való szavazásról meg annyit, hogy ha végre lesz 1 normális párt, majd akkor ródd fel azt, hogy nem megyek szavazni.
22:26
Nem azért, de neked mi közöd van ahhoz, hogy más mire költi a pénzét? igen sz@r felfogás és pont. Ezek után semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!