Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek megérdemlem ezt? 17/f

Szerintetek megérdemlem ezt? 17/f

Figyelt kérdés

Egy kövér(85kg) fiú megérdemli, hogy minden nap megalázzák érte egész életében? Még akkor is, ha már tett ellene és eredményeket ért el?

Őszintén kérdezem! És nem csak kizárólag a kövér emberek. Bárki különbözik az átlagtól, azt kiközösítik és bántják.

2014. máj. 15. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Na de hány centi, ez itt a kérdés!
2014. máj. 15. 17:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel ha valaki kövér, én is 80 kiló vagyok, de rajtam eléggé eloszlik a 195 centimmel. Ha téged zavar, hogy kövér vagy, akkor fogyj le. Nem túl nehéz, szimplán ne egyél túl sok hízlaló ételt, inkább szokj rá a reggeli müzlire, stb., és mozogj mellé napi 1 órát. Igen, elismerem, elég rossz lesz, de viszont hetek alatt meg lesz a hatása.
2014. máj. 15. 17:45
 3/12 A kérdező kommentje:
175~ cm vagyok. Naponta/másfél naponta eszem csak. Nagyon keveset. Általában egy fél szendvicset, vagy amit anya főz.
2014. máj. 15. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Aranyom. Nem azon múlik, hogy mennyit eszel, hanem azon, hogy mit.
2014. máj. 15. 17:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Örülök, ha tudok enni és nem érzem magam rosszul miatta. Legalább itt ne bántsatok. :c
2014. máj. 15. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

meg se halld,ha bántanak :)

Enni muszáj,mert ha nem,akkor az izmod épül le először !!

2014. máj. 15. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Sporttal többet érsz, mint éhezéssel hidd el. Egyébként nem érdemled meg. Megjegyzem megnyugtatlak engem meg mindig azzal piszkáltak, hogy 172 centi mellé csak 52 kiló vagyok. Le kell sz..ni őket.
2014. máj. 15. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Kezdj el sportolni aktívan, vagy járj el gyurmázni. A csajoknak is tetszeni fogsz, és még jól is fogod érezni magad. Én hat évet gyúrtam a kaptárban és eloszlik rajtam az izom, meg beszólni se mernek.
2014. máj. 15. 18:58
 9/12 szabad név? válasza:
100%
Ne foglalkozz mások gúnyolódásaival! A buta, érzéketlen ember bántja csak embertársát! Ha fogyni szeretnék akkor azt ne koplalással tedd,azzal többet ártassz, mint használsz. A mennyiségre figyelj s hogy mit-mivel eszel. Sok sikert!
2014. máj. 15. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Még csak nem is vagy kövér. Van rajtad némi felesleg és ennyi. Komolyan. De ha mindig mások véleményére hallgatsz, másoknak élsz. Fel a fejjel! Fiatal is vagy még, ne aggodalmaskodj.
2014. máj. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!