Szerintetek megérdemlem ezt? 17/f
Figyelt kérdés
Egy kövér(85kg) fiú megérdemli, hogy minden nap megalázzák érte egész életében? Még akkor is, ha már tett ellene és eredményeket ért el?
Őszintén kérdezem! És nem csak kizárólag a kövér emberek. Bárki különbözik az átlagtól, azt kiközösítik és bántják.
2014. máj. 15. 17:39
1/12 anonim válasza:
Na de hány centi, ez itt a kérdés!
2/12 anonim válasza:
Engem nem érdekel ha valaki kövér, én is 80 kiló vagyok, de rajtam eléggé eloszlik a 195 centimmel. Ha téged zavar, hogy kövér vagy, akkor fogyj le. Nem túl nehéz, szimplán ne egyél túl sok hízlaló ételt, inkább szokj rá a reggeli müzlire, stb., és mozogj mellé napi 1 órát. Igen, elismerem, elég rossz lesz, de viszont hetek alatt meg lesz a hatása.
3/12 A kérdező kommentje:
175~ cm vagyok. Naponta/másfél naponta eszem csak. Nagyon keveset. Általában egy fél szendvicset, vagy amit anya főz.
2014. máj. 15. 17:50
4/12 anonim válasza:
Aranyom. Nem azon múlik, hogy mennyit eszel, hanem azon, hogy mit.
5/12 A kérdező kommentje:
Örülök, ha tudok enni és nem érzem magam rosszul miatta. Legalább itt ne bántsatok. :c
2014. máj. 15. 17:53
6/12 anonim válasza:
meg se halld,ha bántanak :)
Enni muszáj,mert ha nem,akkor az izmod épül le először !!
7/12 anonim válasza:
Sporttal többet érsz, mint éhezéssel hidd el. Egyébként nem érdemled meg. Megjegyzem megnyugtatlak engem meg mindig azzal piszkáltak, hogy 172 centi mellé csak 52 kiló vagyok. Le kell sz..ni őket.
8/12 anonim válasza:
Én megértelek. Kezdj el sportolni aktívan, vagy járj el gyurmázni. A csajoknak is tetszeni fogsz, és még jól is fogod érezni magad. Én hat évet gyúrtam a kaptárban és eloszlik rajtam az izom, meg beszólni se mernek.
9/12 szabad név? válasza:
Ne foglalkozz mások gúnyolódásaival! A buta, érzéketlen ember bántja csak embertársát! Ha fogyni szeretnék akkor azt ne koplalással tedd,azzal többet ártassz, mint használsz. A mennyiségre figyelj s hogy mit-mivel eszel. Sok sikert!
10/12 anonim válasza:
Még csak nem is vagy kövér. Van rajtad némi felesleg és ennyi. Komolyan. De ha mindig mások véleményére hallgatsz, másoknak élsz. Fel a fejjel! Fiatal is vagy még, ne aggodalmaskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!