Mi a véleményetek arról az állításról, hogy ha valaki nem tanulja meg lesz*rni mások véleményét, akkor soha nem élheti a saját életét?

válasza:de élheti, csak mindig egy kényszer lesz benne, ezáltal a saját életét keseríti meg nem másokét, hisz mások leszarják csupán véleményt alkotnak valami alapján :D
Egyszóval csessz ki magaddal ha ennyi eszed van:D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval, ma összekaptak anyukámmal.Talán anyunak nem teljesen volt igaza, de apámnak sem.Én meg végighallgatom a veszekedést, és az egyetlen amit tehetek az az hogy visszatartom a könnyeimet és zenét hallgatok.Anya elment (dolgozni indult) és amint kicsit megnyugodnék,...
Szóval van 2 nővérem akik elégé leszartak, főleg mikor depressziós voltam csak baxtatak hogy sajnáltatom magam, nem is érdekelte őket a mondandóm most meg hozzájutotam egy jó összeghez(szerencsejátékon) Egyből igy tesó úgy tesó meg hogy adhatnák belőle meg ilyenek, de...
Sok embert látok az utcán, valamint a munkám folyamán (recepciós) is látok sokat. És egyszerűen néha elképedek. Tudom, semmi közöm hozzá, stb stb....engem csak érdekel, hogy valaki miért ilyen igénytelen. Amiket eddig tapasztaltam: - szandál (ez még nem gond), de...
El nem tudok képzelni olyan okot,hogy kezet emeljek a legdrágább kincsre a Földön,az Édesanyámra!Lakik a másik utcában egy srác,rendszeresen veri az anyját.Mióta ezt megtudtam nem is köszönök neki,úgy meggyűlöltem,hogy azt elmondani nem lehet.Milyen lelki világa van az...
Megpróbánátok segíteni rajta valahogy? Ha igen, hogyan?
Az a gond, hogy szeretnék elköltözni itthonról, van munkám, és nem vagyok boldog, szeretnék felvenni egy 15 milliós hitelt, hogy anyámtól meg vegyem a lakást. 26 éves vagyok és még mindig itthon lakok. Szeretnék végre egy normális magán életet, de nem megy, nehéz....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!