Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az állításról, hogy ha valaki nem tanulja meg lesz*rni mások véleményét, akkor soha nem élheti a saját életét?

Figyelt kérdés
Ezen az előbb gondolkodtam,és kíváncsi lennék az itt jelenlévők véleményére.

2014. jún. 16. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:

de élheti, csak mindig egy kényszer lesz benne, ezáltal a saját életét keseríti meg nem másokét, hisz mások leszarják csupán véleményt alkotnak valami alapján :D

Egyszóval csessz ki magaddal ha ennyi eszed van:D

2014. jún. 16. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaz, saját bőrömön tapasztalom a mai napig.
2014. jún. 17. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Létezik, hogy utálom a saját apámat?

Szóval, ma összekaptak anyukámmal.Talán anyunak nem teljesen volt igaza, de apámnak sem.Én meg végighallgatom a veszekedést, és az egyetlen amit tehetek az az hogy visszatartom a könnyeimet és zenét hallgatok.Anya elment (dolgozni indult) és amint kicsit megnyugodnék,...

Miért tartsa mindenki a markát? Még a saját testvérem is? Pénzéhes emberek?

Szóval van 2 nővérem akik elégé leszartak, főleg mikor depressziós voltam csak baxtatak hogy sajnáltatom magam, nem is érdekelte őket a mondandóm most meg hozzájutotam egy jó összeghez(szerencsejátékon) Egyből igy tesó úgy tesó meg hogy adhatnák belőle meg ilyenek, de...

Sok ember miért ilyen igénytelen saját magára nézve?

Sok embert látok az utcán, valamint a munkám folyamán (recepciós) is látok sokat. És egyszerűen néha elképedek. Tudom, semmi közöm hozzá, stb stb....engem csak érdekel, hogy valaki miért ilyen igénytelen. Amiket eddig tapasztaltam: - szandál (ez még nem gond), de...

Milyen ember az, aki megveri a saját édesanyját?

El nem tudok képzelni olyan okot,hogy kezet emeljek a legdrágább kincsre a Földön,az Édesanyámra!Lakik a másik utcában egy srác,rendszeresen veri az anyját.Mióta ezt megtudtam nem is köszönök neki,úgy meggyűlöltem,hogy azt elmondani nem lehet.Milyen lelki világa van az...

Miért van az, hogy másoknak tudok tanácsokat adni az élettel kapcsolatban, de a saját életemet meg nem tudok egyenesbe hozni?

Az a gond, hogy szeretnék elköltözni itthonról, van munkám, és nem vagyok boldog, szeretnék felvenni egy 15 milliós hitelt, hogy anyámtól meg vegyem a lakást. 26 éves vagyok és még mindig itthon lakok. Szeretnék végre egy normális magán életet, de nem megy, nehéz....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!