Fiúk! Számotokra mit jelent a jó nő?
Figyelt kérdés
Ha az utcán megláttok egy nőt, mitől lesz az "jó nő"? A külseje alapján? Stílus?2016. jún. 22. 00:00
1/9 anonim válasza:
Semmit, mivel nem használom ezt a kifejezést.
Nálam sokkal szakszerűbb kifejezések vannak életben, mint például: csinos, formás, kedves, talpraesett, őszinte, szókimondó, aranyos, odaadó, megértő. Meg még biztosan lehetne sorolna a listát, de szerintem fölösleges...
2/9 anonim válasza:
Nekem a jó nő az, aki jól néz ki, de ez alapján én még soha nem választottam magamnak párt, és nem is tervezem.
3/9 anonim válasza:
Szép arc, ápoltság, ízléses és letisztult ruha. 24/f
4/9 anonim válasza:
Stílus? Valóban látható, de nem szoktam megítélni elsőre.
Nekem már akkor "szimpatikus", ha legalább 50%-át ruha takarja.
Értem, hogy meleg van, de attól még én sem fél pucéran járkálok az után, nem kell úgy kinézni, mint egy ribizli..
Számomra egy igazi nő megtalálja azt a módot, hogy elegánsan néz ki, de nem is sül meg.
7/9 anonim válasza:
Valaki elmesélné nekem, miért pontozott le?
8/9 anonim válasza:
Küllem alapján sosem tudni, nyilván észreveszem, ha csinos, tetszik, de ez kevés. Megismerés alapján fontos, hogy a szellemi partnerem is legyen a nő. Elfogadjon engem, én is őt, mindent meg lehessen vele beszélni a leghülyébb vicceken át az élet értelmét firtató kérdésekig. Tudjon viselkedni, alkalmazkodni, jó, ha önzetlen, gondoskodó természet, érzelmes, de nem érzelgős. Nem megy a tömeg után, hanem van saját gondolatvilága, saját ízlése és nem fél általa élni. Játékos, nyitott, beszédes, de nem fecsegő, érti a humoromat és én is az övét, értjük egymást egy nézésből is, nem kell mindent a szájába rágni és fordítva. Kerüli a sértődékenységet, a megoldások és szükség esetén kompromisszumok híve. Igazán gyermeki, romlatlan a lelkivilága, nem fertőzi meg a 21. századi barbár társadalom. Kíváncsi természet, perverz és tabumentes a szexben, kezdeményezni is tud (szexben is), nem várja el, hogy mindig körülötte forogjak, és csak én kezdeményezzek mindig mindenben. Ötletgazdag, idealista kicsit és van benne erő, hogy véghezvigye, amit megálmodik, de nem erőszakosan, hanem engem is beavatva, ha szükséges. A legfontosabb, hogy ha vitázunk is, akkor se vágjon a fejemhez régebbi dolgokat és ne érzelemből vitázzon, hanem próbáljon meg érvelni és higgadt maradni. Fontos, hogy izzon közöttünk a levegő, vibrálás legyen. Ha elmegyünk egymás mellett, ne essen neki rosszul, ha megérintem, megsimogatom. Ilyesmi hirtelen..:D
9/9 anonim válasza:
kedves 8-as válaszadó! Egyáltalán ne vedd kötekedésnek, pusztán kíváncsi vagyok: találkoztál már ilyen nővel valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!