Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek egy férfi kb hány...

Szerintetek egy férfi kb hány évesen van ereje teljében?

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 07:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fizikailag? Egészség szempontjából?

Vagy hogy mikor teljesedik ki az élete?

Mikor a legjobb az élete?

2016. jún. 22. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:

én 38 vagyok, és

fizikailag: siralmas

lelkileg: szintén,

egzisztenciálsian: még az előzőekhez képest is szörnyű

--állapotban.

szóval, valahol korábban keresendő, vagy nem a magamfajtán kell felmérni. :)

2016. jún. 22. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Fizikai erőben? 30-35.

38F vagyok.

2016. jún. 22. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze,aki 30 évesen kezd egészségesen élni,az jobban érzi magát,mint korábban.

Én 20 évesen kezdtem el sportolni,de olyan 25-26évesen kezdtem érezni,hogy egy kemény súlyzós edzés után már jobban lefárasztott,ha még futottam is utána,most már inkább külön napra teszem a kardiót.

28 vagyok,de már max 2 óránál többet nem edzek,korábban 3 órát is lenyomtam,hogy meg sem éreztem..

De van olyan ismerősöm is,aki 40-es éveiben kezdett neki sportolni,persze már nem olyan intenzitással.

Múltkor láttam egy filmet,amiben Ian Ziering szerepelt,és nem hittem el,50 éves volt,de simán 36-37nek néztem,olyan jó formában volt,valahol genetika kérdése is.

Van,aki már 30 évesen elkezd őszülni,kopaszodni...

2016. jún. 22. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Régebben olvastam erről egy cikket, amiben azt írták, hogy biológiailag 18-28 között van a legtöbb férfi a csúcson.
2016. jún. 22. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Legalább annyira függ a genetikától és az életmódtól mint a kortól. Sportolóktól tudom, hogy életkorfüggetlenül ha egy időre abbahagyják az edzést akkor legyengülnek, de ha újra kezdik, akkor újra edzettek lesznek. Ez teljesen logikus és közismert mindenkinek. Lehet edzeni és fittnek lenni akár még 50 éves korban is. Lehet, hogy valaki fittebb állapotot tud elérni ilyen korára, mint valaha. Szaporodás szempontjából leginkább a nőknek kell figyelni a korukat, de Dr. Czeizel Endre kutatásai szerint ez is kitolható egészen sokáig, 45 éves korig.

A válaszomban nem a saját véleményemet írtam le, hanem a szakemberekét. Tehát mondhatjuk, hogy nincs általánosan kor szerint behatárolva.

2016. jún. 22. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!