Mit akar ez a lány?
16/F vagyok.
Néhány napja ráírtam egy 13 éves (kilencedikes lesz szeptembertől) csajra, mert jól néz ki.
Sajnos, hamar rá kellett jönnöm, hogy hiába néz ki 'érettnek', attól még ő egy kislány... Tehát egyáltalán nincs közös témánk, az életfelfogásunk is nagyon más.. stb. Ő egy tipikus olyan lány, aki már érezhetően kezd kamaszodni, de még mindig nagyon gyerek.
Pár beszélgetés után gondoltam, hogy oké, ebből nem lesz semmi, nem írok neki többet.
Sajnos, ő már mindennap rám ír, de FOGALMAM SINCS MIÉRT! Egyszerűen a Mizu? kérdésen túl nem tudunk továbbjutni.. Próbálok tőle kérdezni valamit és a válaszai 90%-a abban merül ki, hogy 'Nem tom. Neked?'. Így egyszerűen lehetetlen megismerni valakit. Már konkrétan meg is kérdeztem tőle, hogy van valami téma amiről szívesen beszélgetne, és kiégtem, de a válasz: 'nekem mindegy, neked?' volt...
Mit tegyek?
Nekem is szoktak ilyenek írni. Semmi érdeklődési körük, témájuk nincsen..
Szerintem hagyd a fenébe. Keress egy értelmesebbet.
Mondok neked egy örök érvényű tanácsot: ha ismeretlen lányra ráírsz facebookon, és ő visszaír, akkor ne nagyon várd értelmesebbnek a lányt ennél a lánynál. Az értelmes lányok nem reagálnak idegen emberek "Szia, mizu?" kérdéseire.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak: Valószínűleg azért ír rád, mert egy 13 éves kislánynak ez egy baromi nagy dolog, hogy egy 16 éves fiú ráírt, és ismerkedni akart vele. Nem akarja ezt csak úgy annyiban hagyni. A helyedben nem erőlködnék, hogy megismerjem, és hogy beszédtémát találjak, előbb-utóbb ő is rá fog jönni, hogy kezd unalmassá válni, hogy tulajdonképpen semmiről sem beszéltek.
szerintem is keress egy kicsit idosebb lanyt akivel lesz kozos tematok :D
a lany meg majd feladja. ne reagalj olyan gyorsan az uzeneteire, csak orak mulva irj vissza es majd szepen lassan "lekopik"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!