Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy sok fiú azt...

Miért van az hogy sok fiú azt mondja hogy ő nem szereti az önimádó lányokat méhis ha meglátnak egy "jó nőt" pincsikutyaként mennek utána?

Figyelt kérdés
Sok férfi mondja ezt h a rendes lányokat szerei,mègis a környezetemben a fiúk csorgatják a nyálukat a nagymellű és fenekű műribik után.S ez megy a facebook-on is.Ha egy ilyen tesz fel képeket mondenki csak dícséri azzal a szándékkal hogy megdughassa?
2016. jún. 23. 23:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem egyik haverom kilelkizte magát, hogy neki már lege van az egyéjszakás-kaland csajokból, akik már mindenkinek megvoltak és hogy végre szeretme egy okos csajt. Kb. Egy hónapra rá összejött egy nála két évvel idősebb, halálbunkó, de népszerű csajjal.

Mit mondjak... Én nem értem őket.

2016. jún. 23. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. A szépség nem a ribiségen múlik. Ribi lehet szép és csúnya is, mint ahogy egy okos lány is...

Meg különben sem hosszútávra terveznek ribikkel, azt elhiheted. :D

2016. jún. 23. 23:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
nem ritka,hogy az aki ribinek néz ki,meg műribinek,ha jobban megismered rájössz,hogy csak egy megfelelési kényszeres kislány és közel sem ribi.
2016. jún. 24. 00:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert attól, hogy nem akarják őket barátnőnek, még vinnék egy éjszakára.

Nekem régebben a normális lányok jöttek be. Rájöttem, hogy többségük semmivel sem tud többet nyújtani, mint az önimádó ribik. Ugyanúgy megcsalhatnak, hazudhatnak, hisztizhetnek. Az önimádás is ugyanúgy megvan bennük, mert többnek érzik magukat a műribiknél. Akkor most mi a különbség?

Most ha épp úgy van, belemegyek a dolgokba műribivel is. Palotapincsi ettől még nem leszek. Az ismerőseim, akik normális csajt akarnak, azok sem és nem is érdeklik őket a műribik.

2016. jún. 24. 01:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Jó,csak elég gyakori hogy fb-n olyanoknak irogatnak ilyeneket,mint pl.Dósa Fanny,Nyári Dia.De máshol meg azt látom hogy utálják,lek..vázzák stb.
2016. jún. 24. 07:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kellene nekik a jó nő, a szexis, gátlástalan, csak nem érik el. Ilyenkor jön az "ilyen" nők lenézése, leszólása, mert akkor úgy tűnik, mintha neki nem kellene és csakis rajta múlik, hogy nem kapott el egy éjszakára sem egyet se, pedig csak a tehetetlenséget leplezik vele.

Az álszentségben ne keress logikát. Sem ebben sem a többi megnyilvánulásában.

2016. jún. 24. 09:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet én is.
2016. jún. 24. 09:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Valóban ez lehet az oka. :) Megy a piros mindenkinek. :)
2016. jún. 24. 10:57
 9/17 anonim ***** válasza:

Önimádó lányok alatt azokat érted, akik egész nap nézik magukat a tűkörbe, és állandóan csak a kinézet számit nekik?

Ha igen, akkor azért, mert sokan mondják egy nem ilyen nőnek, hogy hozzák a formájukat, közbe meg mikor meglátnak egy ilyet az utcán,akkor egyből utánuk fordulnak.

Tudod a férfi logika néha megmagyarázhatatlan.

De ők ettől még cukik:3

Csajok is mondják sokszor, hogy hűűű nekik a rosszfiúk jönnek be, aztán mikor összejönnek egy ilyennel, pár hónap alatt veszekedés, szakítás...

Szóval egyszerűen bejön nekik, de ezt titokba tartják.

2016. jún. 24. 13:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Önimádó lányok,akik fb-n verik a nagyot meg minden.Tökéletesnek hiszik magukat.

Ismerek olyan fiúkat,akiknek ezek a lányok nem jönnek be.De neten is rengeteg rosszat mondanak róluk,viszont akárhányszor felmegyek fb-re,folyton azt látom hogy dicsérik,istenítik.

2016. jún. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!