Ez normális dolog? Mit lehet az ilyen ember ellen tenni?
Figyelt kérdés
Van egy lány,a barátom exe és nem bír leállni róla. Állandóan hívogatja,írogat neki,miközben ott van neki a barátja. Egyszer volt képe és írt nekem hogy milyen szar barátnője vagyok a páromnak meg engem ócsárolt prímitiv módon miközben semmi rosszat nem csináltam a barátomnak. Utoljára én írtam neki hogy már kezdem unni jó lenne ha leállna,erre ő letiltott és volt pofája utána is irogatni a barátomnak. Legszívesebben olyat tennék vele hogy utána örökké megtanulja azt hogy ne kavarjon bele más életébe. A nővére fent van a vidékilányok oldalon,és úgy űzzi ezt az ipart hogy van egy kisgyereke és oda a házukba hívja a kuncsaftokat miközben a kisgyerek is ott van,ez volt a leggonoszabb ötletem hogy ezt jelentem valahol.#pofátlanság #Kétszìnű
2016. jún. 25. 08:13
1/5 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék vele. Ha megbízol a barátodban, akkor lényegtelen mit írogat neki.
Ha nem, akkor ez úgy is csak ideig-óráig fog így menni
2/5 A kérdező kommentje:
Meg bízok benne,csak nagyon idegesitő hogy állandóan próbálkozik,és még féltékenykedik is. Nem normális az ilyen. Főleg hogy ott van neki a pasija és annak a háta mögött teszi mind ezt.
2016. jún. 25. 08:21
3/5 anonim válasza:
1.A barátod miért tartja vele a kapcsolatot? Őt már megkérdezted,hogy mennyire normális az,hogy ha valaki bántja a barátnőjét,akkor hogyhogy nem áll ki mellette?
2.A lány testvére,aki a világon semmit nem ártott neked hogy jön a képbe? Ha tönkreteszed egy édesanya és a gyermeke életét egy pletykára alapozva,azzal mivel lesz stabilabb a kapcsolatod a barátoddal vagy mivel lesztek boldogabbak?
4/5 anonim válasza:
A nővér nem tehet arról, hogy a húga keserű vesztes, őt hagyd békén. A párod viszont nyugodtan szólhat az exnek hogy le lehet állni, és ő is nyugodtan tilthatja. Miért akkora gond ez? Én is tiltottam a mocskolódó exbarátnőt mindenhonnan, ha nincs támadási felület, nincs probléma sem.
5/5 A kérdező kommentje:
A barátom állandóan lekopptatja,és ezt nem veszi észre a lány.
És semmit mert nem tenném meg,nem pletyka mert tényleg fent van. Csak amikor nagyon ideges voltam akkor volt a fejembe hogy leálljon végre a csaj.
2016. jún. 25. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!