Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez már beteges?

Szerintetek ez már beteges?

Figyelt kérdés

Szóval...néha "beszélek" magamban, mikor egyedül vagyok. Vagyis nem olyan hangosan, mintha tényleg beszélnék, hanem sokszor csak suttogva, mert nem akarom, hogy valaki pont betoppanjon a házba és meghallja, ahogy magammal diskurálok..Na és mindezt úgy, hogy még a kezemmel mutogatok is közben, mert legtöbbször, mikor ezt csinálom, elképzelem, hogy mellettem van egy bizonyos személy és neki magyarázok, de a valóságban persze senki sincs ott..

Meg szinte mindig, amikor bemegyek a füdőszobába és meglátom magam a tükörben, elkezdek mosolyogva pózolni meg gyakorlom az arcokat, amikkel szebbnek tűnhetek, vagy nem tudom....Meg olyankor is igy tátogva beszélek valamit, hogy lássam, hogy mozog a szám beszéd közben, meg ilyenek...Annyira gáz :"D Mondjuk ezzel már lebuktam párszor, mikor tesóm pont akkor jött volna be, mikor én ott a tükör előtt produkáltam valamit...

Szóval egyébként tényleg tudom, hogy nincs itt rajtam kivül senki, de igy is olyan gáznak érzem ezeket...Mondjuk mentségemre szóljon, hogy elég visszafogott vagyok meg minden és a való életben kb soha nem mondom ki szinte a véleményem és mikor itthon vagyok egyedül, muszáj elképzelnem, ahogy egy ismerősömnek elmondom, amit igazából gondolok..Vagy mindig a beszélgetések után azon filózok, mit kellett volna inkább mondanom és igy utólag eljátszom, mintha azt mondtam volna...Ettől kicsivel jobban érzem magam valamiért..

Csak félek, egyszer beleőrülök ebbe és tényleg magamban kezdek majd beszélni és már nem tudom majd megkülönböztetni, mikor képzelek csak oda embereket, meg mikor vannak tényleg ott...

Szerintetek ezek alapján mennyi esély van arra, hogy ez egyszer bekövetkezik? Csak én vagyok ilyen nyomi? :sss

2016. jún. 27. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Dehogy. Én is néha elbambulok és elkezdek beszélgetni saját magammal, kérdezgetek meg válaszolok magamnak és mondok szépeket :D

De inkább a macskáimmal szoktam, és nem szoktam sokszor ezt csinálni a magammal való beszélgetést hangosan, nagyon ritkán.

2016. jún. 27. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Úristen, ugyanezt csinálom. Én is kiszoktam önteni a lelkem a semminek a szobámba. Néha annyira bele képzelem magam a helyzetbe, hogy kizökkenek a valóságból.:D

Meg kb. ugyanezt csinálom, ha valahova el kell mennem, és előre elképzelem a beszélgetést, még a mimikámat is megtervezem, de van, hogy teljesen szürreális helyzetekbe képzelem bele magam. :D Nem tudom mennyire normális, de nem vagy vele egyedül.:D

2016. jún. 27. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is előre meg szoktam tervezni, miket mondok majd :D Meg én is néha kitalálok ilyen hót lehetetlen szituációkat, hogy azokban mit mondanék meg ilyesmik xD
2016. jún. 27. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy se nyomi se beteges! Én is csinálom, sokan csinálják még rajtunk kívül.

De nagyon megnyugtató,hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül...

2016. jún. 27. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül nyugi :) Kivel legyen az ember jóba,ha nem saját magával? :D
2016. jún. 28. 01:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Van benne valami :D
2016. jún. 28. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Látom nem csak én ismertem magamra.
2016. jún. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!