Mit gondoltok arról, ha egy lány kicsit úgymond
formásabb? Többi lent
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem az a csuklónyi vastagságú vádlival rendelkező, kicsit szélesebb csípőjű, nagyobb, de mások szerint szép fenekű lányokról.
Annak ellenére, hogy a környezetemben mindenki dicsér, évek óta sehogy sem tudok megbékélni a külsőmmel. Sok hétköznapi helyzetben érzem kellemetlenül magam, például amikor leülök valahová, automatikusan rakok valami kardigánt, könyvet, táskát a hasamhoz, hogy a hasamat és combomat egyaránt takarja, mert kellemetlennek érzem az olyankor "kiterülő" kis zsírpárnácskáimat. 15/l
2016. jún. 27. 22:04
1/6 anonim válasza:
Én is mindig takargatom magam. 😁
Volt aki beszólt,hogy ennél szexybb nincs,volt aki meg dagdtnak nevezett emiatt. Úgyhoyg itt se várj egyforma válaszokat. Kinek a pap,kinek a papné. Küwengem is zavar a hájam,tehát nem.várhatom.el,hogy más dícsérgesse. Teszek is ellene
2016. jún. 27. 22:11
2/6 anonim válasza:
Képről jobban meg lehetne ítélni, de egyébként volt olyan "teltebb" lány, aki tetszett.
2016. jún. 27. 22:21
3/6 anonim válasza:
szúrnám
2016. jún. 27. 22:38
4/6 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. Bár mondjuk én minden nővel így vagyok, aki kicsit is vonzó és nem egy bálna.
2016. jún. 28. 10:32
5/6 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki lány és igen van combja is, meg van hasa is. De a csípője szélesebb, mint a dereka, nagyon csini kis popsija van, legalább nem anorexiás. És azok a cicik *.*... mondtam neki hogy ne aggódjon, más lánynak fele ilyen jó cicije sincsen, hiszen tudod miből van az is? zsírból. Egyébként meg egy aranyos kis csajszi, de ez lényegtelen mert te ugye a külsőt hoztad célba. Sajnos van neki pasija, de szerintem ha akarná, hát nem kéne sok hogy elcsábítson :$ Pls Mutass magadról egy képet, megmondom mien vagy! 19/F
2016. jún. 28. 11:38
6/6 anonim válasza:
Ha mások is dicsérnek, akkor jól nézel ki! Nekem tetszenek a formásabb lányok. Többet csak képről lehet mondani. Nem látni a súlyod, magasságod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!