Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez velem?

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés

amióta elkezdtem call of dutyzni, meg a gta, medal of honor stb... azóta én is olyan akaok lenni mint azok a karakterek akikkel jászom. próbálom beleélni magam a karakterem szerepébe és nem meghalni. nekem nagyon tetszik a vér látványa, a veszély, a kihívás és az ehhez hasonló dolgok. szeretnék én is olyan ember lenni aki az életét teszi kockára azáltal hogy másokat öl. ennek van vmi pszichológiai háttere? vagy ez korral jár? jah és ne mondjatok olyanokat hogy a játékok miatt van, mert teljes mértékben meg tudom különböztetni a játékot a valóságtól. csak szeretnék ellenséges emberi életeket kioltani. mint pl.: az iszlám terroristákét, vagy a cigányokét. tehát akik nélkül jobb lenne ez az ország. ezért gondolkodtam azon, h beállok katonának. megéri? én nem félek a háború borzalmaitól. nem vagyok hívő se ezért nem félek attól h meghalok. mi az oka ezeknek a gondolatoknak?

15/f

2016. jún. 28. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülye vagy. Ha beállnál katonának, akkor sem az lenne a feladatod, hogy cigányokat, iszlám terroristákat öljél.
2016. jún. 28. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van!:)
2016. jún. 28. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom aki ilyenekkel játszott. Úgy maradt.Most olyan szinten van, hogy nem jön ki a szobájából. Nappal alszik éjszaka játszik. Lassan 40 éves. Te biztos nem vagy ilyen....
2016. jún. 28. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:
csak egy példa volt a katonának állás. én nem játszok estétől reggelig. csak é is ölni akarok.
2016. jún. 28. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Remélem a szüleid észreveszik ezt a kérdést és kezeltetni fognak valami pszichológussal. Így is elég sok pszichopata, szociopata, kretén van közöttünk, nem kell még egy.
2016. jún. 28. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jó ám mer megbüntetnek érte. Akkor is ha rosszakkal csinálod.
2016. jún. 28. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!