Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerős valakinek az alábbi...

Ismerős valakinek az alábbi szituáció?

Figyelt kérdés
Valaki (általában anyós, szülők, de bárki lehet) kigondol magában valamit, amihez általában semmi köze, pl. hogy Neked mit kellene csinálnod. (csak egy példa a sok közül: anyósom mindenáron epret akar adni a 9 hónapos fiamnak, én meg nem akarom). Elmondja hússzor, és hússzor szépen utasítom el, hogy értem, köszönöm, nem kérjük, én másképp gondolom. Huszonegyedszerre elfogy a türelmem, kicsit élesebben válaszolok, és akkor jön a szokásos: "Jaj, nem lehet mondani neked semmit, mert RÖGTÖN megsértődsz". Mások is vannak így?
2016. jún. 29. 17:45
 1/4 Inessential ***** válasza:
42%

Jól is tetted.

9 hónapos gyereknek nem való az eper.

2016. jún. 29. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Ilyen kreténeket már nagyon régen kiiktattam életemből.

2016. jún. 29. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! De itt nem az eper volt a lényeg, hanem az, hogy ha rátok akarnak erőltetni valamit, és amíg szépen mondjátok, addig eleresztik a fülük mellett, aztán ti is kiosztjátok az illetőt? És utána ti vagytok a sértődékenyek/lobbanékonyak/rosszak/stb.?
2016. jún. 29. 21:31
 4/4 Inessential ***** válasza:
Öcsémmel elő szokott fordulni ilyen szituáció.
2016. jún. 30. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!