Kamasz fiú ( 15-16 éves) aki, - normálisan tehát a korából eredő hormonfelbolydulás miatt fokozottabban - izzad, büdit, mennyire várható el tőle, hogy IGENIS cserélgesse a plólóját MINDEN NAP de ha kell napközben is?
Figyelt kérdés
Tehát mennyire várható el, hogy napközben ha érzi hogy büdi, akkor mosakodjon meg, stift, tiszta póló és mennyire lehet kiakadni ha reggel nem hajlandó mosakodni vagy a tegnapi pólóját akarja felvenni.
Vagy egyáltalán: emiatt cseszegetni , noszogatni kell. ( és még ő akad ki)
2016. jún. 30. 10:48
1/4 anonim válasza:
Nem olyan nagy baj ez, nyári szünet van. Inkább akkor cserélje, ha társaságba megy, otthon nem muszáj. Amúgy meg fiúból van. Fiúk annyira nem adnak erre.
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy ezzel csak én vagyok így, de szerintem a pólót, zoknit, alsónadrágot cserélni kell minden nap. Ilyenkor nyáron a melegben ha rám izzad a póló, akkor amint hazaértem lecserélem. Ha valaki nincs anyagilag nagyon szorult helyzetben, akkor szerintem amiket írtam(zokni, póló, alsónadrág) érdemesebb beszerezni 8-9 vagy ha lehet, akkor több darabot, hogy biztos elég legyen egy hétre, amíg nem mosnak szennyest.
3/4 anonim válasza:
Szerintem alap, hogy minden nap fogat mosok, lezuhanyzok, megmosom az arcom és másnap másik ruhában vagyok mint előző nap... Szerintem elég igénytelen az amit az a fiú csinál...
4/4 anonim válasza:
Fiú és? Aztán majd csodálkozik, hogy nincs nője, mert beleszokik az igénytelenségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!