Miért lesz minden egyre unalmasabb?
Ahogy idősödöm egyre kevesebb kedvem van dolgokhoz. A szabadidőmet nem tudom úgy eltölteni, hogy azt "hasznosnak" érezzem. Azért idézőjelben, mert van bennem egy berögződés, hogy az a jól eltöltött szabadidő ami szórakozással telik (film, játék, könyv), viszont egyre kevésbé kötnek le ezek a dolgok. Ha kipróbálok egy új játékot 50% esély van rá, hogy azonnal kidobom mert nem tetszik, de lehet csak két nap múlva unom meg. Ha filmet akarok nézni keresgélés közben előbb utóbb rájövök, hogy úgyse találok olyat ami tetszene és hagyom a fenébe az egészet. Nagyon szeretek olvasni, de ha olyan könyvet veszek a kezembe ami nem tetszik, akkor félbehagyom vagy csak nagyon lassan rágom át rajta magam, kötelességtudatból.
Úgy érzem, mintha mindennel sokkal kritikusabb lennék mint régen, egyszerűen mintha semmi sem tetszene. Idegesít, hogy nem tudok mit csinálni ezzel. Miért van ez?
Nem tudom, de én is így érzek.
Minden túlságosan kiszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!