Más panelban is zárják a szemetes helységet?
Figyelt kérdés
Eddig sehol sem tapasztaltam ilyet, nálunk viszont állandóan bezárják a kukázót. Mindezt ok nélkül, mivel a kültéri ajtó csak belülről nyitható, tehát hajléktalan nem tud bejönni. Már egyszer beragasztottuk a zárat, de kicserélték.szept. 30. 14:35
1/20 anonim válasza:
Óóóó, és azóta nincs hol aludni, panelproli? - menj kertes házba!
3/20 anonim válasza:
Gondolom az 50-es flakonokat akarod kukázni. ÍJ! (Így jártál)
4/20 A kérdező kommentje:
#1: Nem értem a kérdésed. Nem kell kertesház, nekem megfelel a panelproli életmód.
#2: De az ottlakók zárják egymás előtt, ez nem furcsa?
#3: Wut?
szept. 30. 14:51
5/20 anonim válasza:
Nagyon helyesen zárják a szeméttárolót.
Ha akar, be tud menni a hajléktalan, szóval nem véletlenül van ez így. A zárat meg ajánlott nem tönkre tenni, esetleg a lakógyűlésen lehet kérdezni a témában.
6/20 anonim válasza:
Komolyan ennyire fáj neked, hogy momentán biztonsági okokból zárják, hogy a zárat tönkre kell direkt tenni? IQ-d mennyi? Szerintem nem sok. 🤦♂️
7/20 anonim válasza:
Igen, mivel ha nyitva van, feltúrják a cigányok.
10/20 anonim válasza:
Annó nálunk az emeleti szemétledobókat is zárták. (a kapu is zárva volt mindig.)
Pontosabban úgy volt, hogy a szemétledobó a szemben lévő folyósószárnyban volt, amit ráccsal lezártak a lakók. A szemétledobó is kulcsos volt, nem volt rajta kilincs. Szóval két darab kulccsal mentünk mindig szemetet ledobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!