Melyik alább felsorolt kerületben vennétek lakást max 37 millióig?
Figyelt kérdés
20.,9.,8.,7.,13.,
Célom ,hogy másfél szobás legyen.
okt. 24. 12:24
1/19 anonim válasza:
Ha kapsz ennyiért a hetedik kerületben.
6/19 anonim válasza:
vegyél már egyet nekem is akkor,jövőhéten visszafizetem
7/19 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy hogy mi neked a 13. Meglehetősen ellentmondásos részei vannak.
8/19 anonim válasza:
Ha már a XIII. kerület is szóba jöhet, akkor lehet, hogy megnézném a XV. kerületet is, ott lehet olcsóbban is lakást venni. Na nem a Nyírpalota út környékét, mert ott én sem laknék szívesen. Pont múlt héten nézegettem, hogy mennyiért lehet eladni/kiadni a lakásokat, mert van egy másfél szobás lakásom és igencsak durván felszaladtak az árak, pedig másfél éve vettünk házat és már akkor is rohadt nehéz dolgunk volt, mire megtaláltuk az igazit.
9/19 anonim válasza:
Egyik sem, számomra egyik sem megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!