Melyik alább felsorolt kerületben vennétek lakást max 37 millióig?
Figyelt kérdés
20.,9.,8.,7.,13.,
Célom ,hogy másfél szobás legyen.
okt. 24. 12:24
11/19 anonim válasza:
13 ban, vagy a 7-8 jobb részein. De a belvárostól én már nagyon megundorodtam, a 13 jobb csak nagyon túl van építve már.
13/19 anonim válasza:
Ekkora összeggel esélyed sincs, de azért mégis ha javasolhatom, a XIII. kerületben messzire kerüld el a Marina partot. Évek óta ott dolgozom és hányok a lakóközösségtől, ami nagyrészt ázsiai, indiai, illetve a legősibb "hivatást" végző kacsacsőrű emlősök gyűjtőhelye.
14/19 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzért melyik kerületben lenne érdemes néznem? Ez a pénz úgy tudom,hogy Budán 1 szobásra lenne elég,pesten már másfél-2 is jó lenne.
okt. 26. 17:41
15/19 anonim válasza:
Ennyi pénzből normális helyen 1 szobás van. Esetleg nem olyan jó 1,5 szobás.
16/19 anonim válasza:
Szuterén gondolom nem jöhet szóba, de találtam egyet jó helyen. [link]
17/19 anonim válasza:
Panelt kapsz szerimtem másfél szobásat ennyiért Pesti oldalon.
18/19 A kérdező kommentje:
Szuterént nem merek venni
okt. 27. 14:01
19/19 anonim válasza:
Ne is vegyél szuterént. Nagyon rossz tanács volt.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!