Hogy tudom 'kedvesen' a tudtára adni hogy halkabban pukizzon?
Figyelt kérdés
A párom a reggeli cigo+kávé kombo közben hatalmasakat ereszt. Az előző lakhelyünkön a terasz az udvar hátsó részére nyílt, így nem nagyon hallották mások, most viszont új helyre költöztünk és a terasz az utca felé, es a szomszédok felé nyílik. Tok ciki hogy az amúgy halk utca a reggeli fingásaitol visszhangzik. Ha valaki nem néz oda, csak a hangot hallja, simán azt hiszi hogy én csinálom.okt. 24. 18:26
1/12 anonim válasza:
Add tudtára, hogy ekkora IQ huszárral nem kívánsz együtt élni, aki ennyire paraszt.
2/12 anonim válasza:
Gyujts meg mindig a s.ggét olyankor hogy berobbanjon🤣
3/12 anonim válasza:
A saját lakásában, vagy annak a teraszán, had fingjon már akkor, és akkorát, amekkorát akar. Ne kelljen már még a fingásban is másokra tekintettel lenni a saját ingatlanban.
4/12 anonim válasza:
Gratulálok a párválasztáshoz, viseld a következményeit.
5/12 anonim válasza:
A saját tudtodra kéne inkább adni, hogy ideje lenne inkább egy férfit találni ehelyett a vaddisznó helyett.
6/12 anonim válasza:
A párod mellett állok ebben a kérdésben, tök mindegy, merre néz az erkélyetek, további jó fingorászásokat kívánok neki. Hidd el, amúgy senkit nem érdekel és senki nem hallja, vagy ha igen, nem gondolkozik rajta ennyit. Te amúgy hol ereszted ki a fáradt gőzt?
7/12 anonim válasza:
Az elozoeket kerdezem, ti nem szoktatok fingani? Vagy osszeszorult valaggal kerestek egy lyukat ahol mindenkire tekintettel, EU kompatibilis módon emittálhattok, miközben vásároljátok is a faültetést a metán karbon lábnyomának ellentételezésére?
Szerintetek mit mondd el az, ha valaki fingik a kvalitásairól?
Egyetemi tanár vagyok, két sikeres céggel, és jókat fingok, a feleségem pedig jókat mulat rajta.
8/12 anonim válasza:
szolidabban csináld fingilingi,mond ezt neki,legfeljebb kinevet
9/12 anonim válasza:
Fúj, de undorító, amit csinálsz!
Én ezt mondanám nem kedvesen.
10/12 anonim válasza:
Ami azt illeti nem, nem szoktam reggel hangosakat fingani. Akiből ennyi gáz tör fel, annak az emésztőrendszerében több időt töltött valami, mint az ideális. A sok fing a rothadás eredménye. Nem csak a hang és a szag miatt aggódnék, fontosabb az egészség. Kicsit átgondolnám az étkezést. Este nehezebben emésztünk, lassabban haladnak a dolgok. A nehéz vacsorákat nem árt mellőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!