Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy tudom 'kedvesen' a...

Hogy tudom 'kedvesen' a tudtára adni hogy halkabban pukizzon?

Figyelt kérdés
A párom a reggeli cigo+kávé kombo közben hatalmasakat ereszt. Az előző lakhelyünkön a terasz az udvar hátsó részére nyílt, így nem nagyon hallották mások, most viszont új helyre költöztünk és a terasz az utca felé, es a szomszédok felé nyílik. Tok ciki hogy az amúgy halk utca a reggeli fingásaitol visszhangzik. Ha valaki nem néz oda, csak a hangot hallja, simán azt hiszi hogy én csinálom.

okt. 24. 18:26
1 2
 11/12 arpi1969 ***** válasza:
egyszer volt egy srác nálam asszem dél-koreai világkerülő kerékpáros biciklista és egy malayziai csajszi hármasban ebédeltünk amit a csaj főzött, meg amit a srác hozott kaját, de a lényeg az, hogy a srác folyamatosan szellentett óriásiakat bár nem volt hangja szóval némán de közben mindenki mosolygott és boldogan szívtuk be az illatot mert felettébb illatosakat eresztett neki namost ez nem vicc hanem kábé egy órán keresztül amig együtt kajáltunk ez ment. én emlékeztem valahonnan hogy japánban vagy hol ez normális sőt dícséretes, de most magam a valóségban találkoztam ezzel. nagy élmény volt. szerintem visszatartják a wc-re menést ezzel is elősegítve ezt a komoly mutatványt, de azt csak úgy gondolom. ki tudja?
okt. 25. 12:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem lehet szabályozni akarattal.

Vagy erővel jön, vagy enyhén jön a "szellem".

Ha már halloween van lassan...

okt. 25. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!