Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb indok, ami miatt beszólt nektek a szomszédotok?

Figyelt kérdés
ápr. 30. 14:17
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
fütyörésztem az udvaron és valamiért zavarta
ápr. 30. 16:22
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Alsó szomszéd szerint túl hangosan sz.rok ezért hozott egy listát az általa engedélyezett kajákról, hogy mit ehetek.
ápr. 30. 16:38
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Felújítottunk (kertes ház), a festésnél tartottunk, ami nem egy zajos munkafázis, szomszèd átjött hogy szombaton ne menjünk és ne dolgozzunk mert nekik vendégeik lesznek aznap. És ezért mi ne fessünk beltéren. 🤷‍♀️
ápr. 30. 17:04
 14/42 anonim ***** válasza:
84%
#15 Mondjuk kérdés, hogy ő a munkafolyamatokkal tisztában volt-e.
ápr. 30. 17:11
 15/42 anonim ***** válasza:
80%

#14 Ez a túl hangosan szarás amúgy kellemetlen dolog.

Laktam olyan panelban alsó, ahol mind a hangok, mind a szagok átjöttek. Beléptem az ajtón és arcon csapott a masszív fosszag.

Illetve az előtérben, konyhában ahol ettünk is simán hallatszott, hogy valaki éppen recsegőseket tok magából hangos fájdalmas nyögésekkel.

Egyszer fel is kiabáltam a budin ülve, hogy jól vagy, hívjak mentőt?

ápr. 30. 17:15
 16/42 anonim ***** válasza:
49%

#14 Illetve egyszer, még egyetem alatt volt egy szobatársam, a szobához járt fürdő-wc blokk. A gyerek egész nap cigin, energiaitalon és tésztákon élt, és FOLYAMATOSAN fosott.

Napjában többször, hangosan fröcsögve, recsegve, jajongva. Később lett is valami brutális bélfertőzése, műteni is kellett, majdnem meghalt.

ápr. 30. 17:19
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Igen, teljesen - rokonok, szóval képben voltak mi hogy áll, hol tartunk épp. :D

ápr. 30. 17:41
 18/42 anonim ***** válasza:
94%

Albiban egyszer retyón üldögélve az alattam lakótól igencsak felhallatszott a konkrét üvöltve okádás. Én nem tudtam megállni, először csak kuncogtam, de végül kitört belőlem a kacagás. 😂

Erre kicsit felpaprikázódott, mert a következő szólás jött fel:

- Ne röhögjél te b*zi! --> de aztán rögtön utána:

- BRUFFFGGGGHÖEEÖEÖEÖEÖEÖEEEEEEE!!!!!!! - majd egy szép nagy, hangos *placcs* hang.

Szerintem ahogy felfordította a fejét az én irányomba, telibekapta a retyója mögötti falat egy jó mennyiségű falra hányt borsóval. 🤣

ápr. 30. 18:03
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Az aluljárós gyros volt és ne röhögjél mert azt sem tudtam melyik végemmel forduljak a budi felé.
ápr. 30. 19:00
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Egész éjjel szotyit ettünk és az ő ajtaja elé szórtuk a héjakat.

1. Nem ettünk szotyit évek óta

2. Otthon sem voltunk.

Volt még pár ilyen érdekes váda a néninek.

ápr. 30. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!