Mi volt a legnevetségesebb indok, ami miatt beszólt nektek a szomszédotok?

#14 Ez a túl hangosan szarás amúgy kellemetlen dolog.
Laktam olyan panelban alsó, ahol mind a hangok, mind a szagok átjöttek. Beléptem az ajtón és arcon csapott a masszív fosszag.
Illetve az előtérben, konyhában ahol ettünk is simán hallatszott, hogy valaki éppen recsegőseket tok magából hangos fájdalmas nyögésekkel.
Egyszer fel is kiabáltam a budin ülve, hogy jól vagy, hívjak mentőt?

#14 Illetve egyszer, még egyetem alatt volt egy szobatársam, a szobához járt fürdő-wc blokk. A gyerek egész nap cigin, energiaitalon és tésztákon élt, és FOLYAMATOSAN fosott.
Napjában többször, hangosan fröcsögve, recsegve, jajongva. Később lett is valami brutális bélfertőzése, műteni is kellett, majdnem meghalt.

Igen, teljesen - rokonok, szóval képben voltak mi hogy áll, hol tartunk épp. :D

Albiban egyszer retyón üldögélve az alattam lakótól igencsak felhallatszott a konkrét üvöltve okádás. Én nem tudtam megállni, először csak kuncogtam, de végül kitört belőlem a kacagás. 😂
Erre kicsit felpaprikázódott, mert a következő szólás jött fel:
- Ne röhögjél te b*zi! --> de aztán rögtön utána:
- BRUFFFGGGGHÖEEÖEÖEÖEÖEÖEEEEEEE!!!!!!! - majd egy szép nagy, hangos *placcs* hang.
Szerintem ahogy felfordította a fejét az én irányomba, telibekapta a retyója mögötti falat egy jó mennyiségű falra hányt borsóval. 🤣

Egész éjjel szotyit ettünk és az ő ajtaja elé szórtuk a héjakat.
1. Nem ettünk szotyit évek óta
2. Otthon sem voltunk.
Volt még pár ilyen érdekes váda a néninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!