Társasháziak, folyosóra kirakni a szemetet a lakásból míg ki nem visszük a kukába az ilyen alap elfogadott dolog nektek?

Hogy mennyire általános, az attól is függ, az adott lépcsőházban hányan csinálják. Meg pl hogy mit rak ki mennyire becsomagolva. Nálunk már oda jutott ez, hogy a használt pelenkát is képes napokig a lépcsőházban rohasztani a primitív és lusta, pofátlan véglény. Ha még ezek itt lesznek nyáron, szerintem meg lesznek lincselve. De lehet már korábban.
Az a baj a közös terekkel, hogy sokan úgy vannak vele hogy jólvanazúgy, nem éri meg a vitát. Szóval nagy aljasság kell történjen, hogy átüsse a végtelenbe kitolt ingerküszöböt. Engem már az is zavar, ha valaki annyira tapló, hogy az ocsmány, odaégetett, zsíros bűzös ételét rendszeresen a lépcsőházba szellőztesse ki. Hogy 5 ft-ot megspóroljon a fűtésen, nem az ablakon ereszti ki, hanem be a lépcsőházba, a közös térbe. Kösz b+!
De igazából ugyanez van a sárral, kosszal, szemeteléssel, cigicsikkel, kellően igénytelen egyedeknél a kutyaürülékkel, vizelettel is.
Na mindegy, összességében a válaszom az, hogy sajnos attól függően alap és elfogadott dolog, hogy aktuálisan épp mennyire van lezüllve, elputrisodva a lépcsőházban lakók összetétele. Vannak azért rendes lépcsőházak is. De én úgy látom, az utóbbi években nagyon sokan inkább lefele züllenek.

Tetőtérben lakom, akkor és csak akkor teszem az ajtó elé, ha rövid időn belül (kb 10-15 perc) már viszem is lefelé, mert indulok valahová vagy épp takarítottam, kiteszem a zsákot és még visszalépek felmosni még egyszer az előszobát stb.
…ezt a folyosórészt csak én használom, de akkor sem hagyom ott a zsákot…főleg így melegben, fujj.
Azért el lehet jutni a kukához, nem nagy dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!