A Városliget Budapesten van olyan veszélyes mint a Central Park New York-ban? :)
Figyelt kérdés
Vagy veszélyes e egyáltalán?máj. 17. 14:55
2/9 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Fiatalok isznak az éjszaka. Inkább a népliget kerülendő
3/9 anonim 

válasza:

A Városliget nem veszélyes. Előfurdulnak hajléktalanok, de nem bántanak. A Centrál Parkot nem tudom. Ott még nem jártam.
4/9 anonim 

válasza:

Városliget biztonságos. A Népliget a problémásabb (vagy volt az, nem tudom az utóbbi pár évben javult e).
5/9 anonim 

válasza:

4.-nél a pont. De amúgy meg ALAP a paprikaspray, MINDENHOL!
6/9 anonim 

válasza:

Nappal biztos nem. Éjszaka mondjuk vagy 15 éve nem jártam ott, de kétlem, hogy veszélyes lenne. Népliget viszont az. Pár éve nappal 10 percre álltam ott meg és ellopták a kocsimról a felnit.
8/9 anonim 

válasza:

Central park is inkabb regen volt veszelyes. Most is megesik evente tobb tucat rablas es nehany gyilkossag ejszaka, de New York mas teruletein magasabb az arany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!