Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ahol laktok is előfordulnak...

Ahol laktok is előfordulnak olyanok hogy éjszaka fiatal drogos huligánok garázdálkodnak a környéketeken?

Figyelt kérdés

2025. aug. 2. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk falun nem jellemző az ilyesmi.

2025. aug. 2. 08:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy Pest melletti agglomerációs városban élek, de egyre jobban utálom, mert gyakorivá váltak az ilyen esetek szinte, gondolkodok a vidékre költözésen!
2025. aug. 2. 09:04
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de nem csak fiatalok, ellepték a várost a csövesek. Kecskemét. Undorító, ami it folyik éjjel nappal.
2025. aug. 2. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
*itt
2025. aug. 2. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken se feltétlen lesz jobb. A helyi herbálos hülyegyerekek ott is a köztereken fognak üldögélni és visongani. Szemetelés, csikkek, helles dobozok, kukaborogatás, buszmegállók és padok szétverése brahiból. Meg huzatni a motort minden nyáron éjjel, szemetelni, meg roncsautókkal trógerkedni az utakon, beállva, full balesetveszélyes módon. Meg persze offroadnak csúfolt természetrombolással tönkrevágni az egyetlen jó dolgot ami vidéken manapság még esetleg van, a természetvédelmi területeket, erdőket, vízpartokat.
2025. aug. 2. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kőbánya paneltelepi részén vagyok, itt különösebben nem jellemző.
2025. aug. 2. 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre csak vidám mulatozók.
2025. aug. 2. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs ilyesmi. Az #1-eshez hasonlóan falun élünk.
2025. aug. 2. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt élek a 12. kerületben az erdő mellett, errefelé csak a vaddisznókkal van baj
2025. aug. 2. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább c.gók meg ilyenek. Azok verik szét abszorakozóhelyeket is.

A magyar kábszeresek szinte szem előtt sincsenek..

2025. aug. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Akik tanyán laknak, azok nem félnek éjjel? Akár a párjukkal élnek, akár egyedül?

Családi házban lakom, néhány hete három napra egyedül maradtam. Hát, eléggé fura volt. Minden egyes apró zaj, amely napközben figyelemre sem volt méltó, éjjel hátborzongató gondolatokat ébresztett bennem. Hogy mi van, ha betörő van a házban. Nem is tudtam nyitott...

Éjszaka csoportokban máshol is összegyűlnek ukránok a lakóhelyük előtt?

Vagy oroszok, nem tudom de mostanában minden éjszaka hallani őket.

Szomszéd éjszaka üvöltözik játék közben. Mit lehet tenni?

A szomszéd már egy hete üvöltözik éjszaka. Már szóltunk neki, de nem hagyja abba a szánalmas viselkedést. Mit lehet tenni?

Idióta szomszéd képtelen a kilincset használni, van erre éjszaka megoldás?

Nyilván szóltam már neki, de rossz szokása van, kilincs nélkül teszi be az ajtót, enyhén hallani az egész lépcsőházban, amint a nyelv beugrik a helyére és ütközik az ajtó. Van erre normális füldugó? Sajnos ami van, erre sz.rt sem ér.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!