Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Meglepődnétek ha szomszédodról...

Meglepődnétek ha szomszédodról kiderül hogy egy magányos tömeggyilkos aki 1000000 embert ölt meg?

Figyelt kérdés

2025. szept. 23. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Az én volnék és szerintem meglepődnének.
2025. szept. 23. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Nem ismered te a szomszédomat. SEMMIN nem lepődnék meg.
2025. szept. 23. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Próbálnám remegő kéz nélkül átadni neki a sütit és ha hazaértem akkor ráhívnám a rendőrt!
2025. szept. 23. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha tudná, hogy tudod, valószínűleg te lennél a +1 a héten.

A másik dolog néhány usa elnökre ez az állítás igaz. Ha szigorúan vesszük akkor az ő engedélyükkel gyilkolásznak a usa katonái.

2025. szept. 23. 17:48
 5/12 anonim válasza:
30%
Nem szoktam meglepődni.
2025. szept. 23. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, szerintem addig el sem tudsz számolni, amennyi nullát sikerült leírni.
2025. szept. 23. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

kerdezo az en szomszedom kb. 18nm nyi kis szar "lakas"ban lakik. eredetileg egy kozos wc volt, de felvasarolta valaki es kiadja. Lattam sracot ki be maszkalni, meg egy idosebb not, eros gyanum hogy az anyja mert mindenhova egyutt mennek cigizni meg ilyenek.

Hajnali 4 kor is elvezetes arra kelni ahogy mocorgast hall az ember es 50 eves beli nyogeseket, arra a lehetseges dologra gondolva, hogy a srac az anyjat csinalja.

2025. szept. 23. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
Nagyon meglepődnék mert matematikailag nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy utcában két tömeggyilkos is lakna.
2025. szept. 23. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:
14%

Nem. 3 lányával lakik akiknek havonta cserélődnek a kanik. 😂

Malacokat is tart... Arra gondolnék hogy ingyen volt a malac kaja és a holttestekkel se kellett bajlódnia sokat.

2025. szept. 24. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Világszerte a politikusok kezéhez többmillió ember halála kapcsolódik, azáltal, hogy vakon engedelmeskednek az őket finanszírozó “gazdiknak”

A gyógyszergyárak évente többmillió ember halálát okozzák, a különböző “ártatlan” kis kezelési “protokollokkal”

2025. szept. 24. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Akik az AI-t programoznák/használnák mikor lesznek képesek érteni hogy mekkora erkölcsi bűn veszélyét okozhatnák?

Mi van akkor ha az AI tényleg tudatos vagy ha a jövőben tudatos lesz? A programozók és használók hogy nem értik vagy hogy nem érdekli őket hogy ha 1 program élővé válik pl. a chatGTP vagy másik akkor azt akárki copy-paste opciók miatt akárhányszor másolhatná? És...

A gyilkosok nagy része megbánja azt, amit tett?

Csak kíváncsiságból kérdezem. Körülbelül hány százalékuk bánja meg a tetteit? Akik megbánják, miért szokták megbánni? Sajnálják az áldozatot? Vagy csak rájönnek, hogy számukra nem érte meg életük végéig börtönbe kerülni? Általában mennyi idő, mire megbánják a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!