Ez a nő a videóban nem fél? Ti lennétek a helyében?
Szinte csak ő az egyedüli fehér ember a videóban, a videó vége felé még látni két fehér férfit, de kb. ennyi is.
20:28-nál látható:
Ti bevállalnátok ott járkálni az utcán?

válasza:Nem érthetö a kérdés. Egy afrikai országban miért gond, ha afrikaiak vannak többségben?
Másrészt miért kellene félnie? MO-on sem kell egyetlen feketének sem félni azért, mert a többség fehér!
Ne hülye propagandákra hallgass, a valóság nem az, amit ott nyomnak

válasza:#1
A magyar konzulátus például kifejezetten írja, hogy lehetőség szerint ne látogassuk meg Pretoria-t vagy Johannesburg-ot, vagy ha igen, akkor a lehető legkevesebb időt töltsük el ott.

válasza:#3:
És? Most akkor ettől kötelezően be kéne szarni?
Nekem van egy Pesten élő ukrán ismerősöm, akinek Dnipro-ban él a nagymamája. Az a város már közel van a Fekete Tengerhez, annyira messze van. Mégis rendszeresen kimegy oda Pestről vonattal, pedig a fél ország háborúban lángol. És képzeld, nem fél.

válasza:Teljesen normális helynek tűnik. Leszarták a kamerás illetőt az emberek.
Szerintem MO sokkal veszélyesebb

válasza:A sógorom Tanzániából származik, az esküvőt a szülőfalujában tartották, mert a nővérem magyar és szlovák útlevéllel rendelkezőket hivott, mi ott érkezés után kifizetjük a vizumot és ennyi, ha az ő családja jött volna Európába, sokkal bonyolultabb lett volna nekik.
Új értelmet nyert a "mi van, nem láttál még fehér embert?" kifejezés, mert ott tényleg találkoztam olyanokkal, akik még nem láttak fehér embert, de csak egy rakás vicces kérdést kaptam, és egy percig nem féltem az emberektől, mindenki nagyon kedves volt. Egyéként ugyanezeket a kérdéseket a sógorom is megkapta Magyarországon, mamám lefordittatta velem azt, hogy ő szokott-e fésülködni, vagy hogy mossa a haját, anyu megkérdeztette velem, hogy ő akkor csak a tenyerére, meg a talpára ken naptejet, mikor strandra megy, amin a sógor ugyanolyan jól szórakozott, mint én azon, mikor megkérdezte tőlem Tanzániában egy kamasz lány, hogy a szeplőimet elkaphatja-e tőlem, ha túl közel jön, meg gyerekek megtapogatták a hajamat. Semmi rosszindulat nem volt ezekben, csak puszta kiváncsiság. De a többség amúgy teljesen figyelmen kivül hagyott nyilvános helyeken, mint ahogy ebben a videóban is történik az első 1-2 percben, amit megnéztem.
Nem tudom, melyik ország lehet ez, de tippre Dél-Afrika, az épületek teljesen normálisak, az emberek a videón egyáltalán nem furák vagy rémisztőek, fényes nappal van, nem, nem félnék itt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!