Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 30 éves még otthon lakni,...

30 éves még otthon lakni, gyakori ez?

Figyelt kérdés

Régebben gáznak gondoltam ezt, pár év és 30 leszek, úgy vagyok vele hogy ha nincs komoly kapcsolatom akivel elköltöznék akkor felesleges egyedül lakni, addig inkább gyűjtök. Persze előbb utóbb menni fogok.

Sokan laknak 30 körül még otthon?

nov. 2. 09:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ingatlanárak mellett egyre gyakoribb.
nov. 2. 09:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem erről szól. Senkire nem tartozik, hogyan élsz.
nov. 2. 09:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen sokan.
nov. 2. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert, aki nem otthon lakik, az hol lakik? Ha egy hónapig laksz valahol, akkor már az az otthonod.

Egyébként 30 vagyok és édesanyámmal lakok sajnos. Egyedül nekem van lakásom, az övét az önkényes lakásfoglalók (c-type-ok) miatt el kellett adnia sz*rért-h*gyért.

Ha tehetném, egyedül laknék, de mivel jelenleg nem szeretnék párkapcsolatot, így okosabb, ha meghúzzuk magunkat és nem költünk külön albérletre. Nem szégyellem, mert jó okom van rá. 30F

nov. 2. 09:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Családban, otthon lakni teljesen normális.

nov. 2. 09:28
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom mennyire gyakori, de én nem nagyon ismerek ilyen embereket személyesen, pedig egyik ismerősöm sem kifejezetten gazdag. Mindig csak itt olvasom, hogy valaki még a szüleivel lakik 25-30 meg afelett is.
nov. 2. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Mi se költöztünk el rögtön, hanem inkább saját lakásra gyűjtöttünk.
nov. 2. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Egyre gyakoribb. Keresek annyit, hogy elmehessek albérletbe, de akkor folyton egyedül lennék. Itthon legalább a családommal vagyok, kiveszem a részem, amiből ki kell venni. Aki meg "mamahotelesnek" gondol pukkadjon meg. Nem vagyok elől-hátul kiszolgálva, sőt!
nov. 2. 09:41
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem költöztem el és idő előtt így haltak meg a szüleim. De nálunk több oka volt, anyummal mind a kettőnknek problémái voltak, az együttélés biznisz volt, anyum nem maradhatott volna egyedül, apámmal szétmentek. Amikor olyan kapcsolatom lett, akkor párom hozzánk költözött. Megoldhatatlan lett volna anyum ellátása másképpen. Maradtam ott, ahol gyerekkoromtól élek.
nov. 2. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak emiatt ne költözz el.

Milyen a viszonyotok?

nov. 2. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!