Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Éjszaka zajongó külföldiek a...

Éjszaka zajongó külföldiek a házban - mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A társasházban alattunk egy hostel működik. Már máskor is volt, hogy zajongtak, de most tavasz vége óta olyan külföldiek (pakisztániak/bangladesiek/fogalmam sincs), akik gyakorlatilag egész éjjel hangoskodnak. Csapkodják az ajtókat, dübörögnek, nonstop kiabálnak. Már nem csak én, de a gyerekek is felébrednek rájuk. Kétszer kihívtam már rájuk a rendőrséget, de érdemi változás nem történt. (Az első után 4 napig csend volt, utána újrakezdték) A tulajokkal előtte hosszasan leveleztem, annak se lett eredménye - szerintük tök normális, udvarias csávókról van szó, és hát "élniük kell". A következő lépés a jegyző lesz, de nem tudom, hoz-e változást a birtokvédelem kérése. Volt itt hasonló "élménye" másnak is? Jutott valamire?

jan. 23. 08:25
 1/9 A kérdező kommentje:

Kiegészítés: a csávókkal személyesen nem tudunk beszélni, mert le van zárva a hozzájuk vezető folyosó, nincs csöngő, dörömbölésre nem jönnek ki.

Esetleg ismertek olyan Facebook csoportot, aminek ez a tematikája?

jan. 23. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Egy hostel NEM CSAK külföldieket fogad, az ottaniak egy része garantáltan nem az.
jan. 23. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Egy 500W-os hangszóró hajnal 4-kor csodákra képes.
jan. 23. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Hostel?!

Mi betiltottunk mindenféle turistaforgalomra épülő lakáskiadást.

jan. 23. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es: hidd el, az eredmény annyi lenne, hogy kjönne hozzád a rendörség, márcsak azért is, mert a ház többi lakója bejeletene!
jan. 23. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

"Mi betiltottunk mindenféle turistaforgalomra épülő lakáskiadást."

Kik, hol, mikor?

jan. 23. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Sokszor csak költözés segít. Bp. belvárosa ilyenné alakult, de ha a 6. kerületbe mész, ott megtiltották az Airbnb-t.

Menj külsőbb kerületbe lakni, vagy ha van rá pénz, a budai hegyvidékre.

jan. 24. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha láthatóan nem fehérek a lakók, jelentsd be rendörségen az illegális migráns elosztópontot, ők majd razziáznak köztük, igazoltatják őket..
jan. 26. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet jelentgetni őket több helyen is. De ez egy véget nem érő harc. Senki se fog tenni ellenük semmit. 1-2 napokra csendesebbek lesznek, utána újra kezdik. Nálunk már az után nyomoztak a rendőrök hogy kik jelentgetik őket? Mintha ők lettek volna zaklatva. Képi, videós, hangfelvételes bizonyítékok ellenére is..

Nem is egy ember jelentette őket.

Mi lett a vége; költözés.

Qva nyomott áron lett eladva a lakásom c typenak (csak azok voltak akik érdeklődtek, nem riadtak meg ezektől.

Nagyon bánom a pénzt amit buktam, de azóta boldogok vagyunk, nyugodtan élünk.

jan. 29. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Költöznétek külföldiekkel egy albérletbe, ha nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban?

Albérletet keresek (szobát) és találtam egy nagyon jó lakást (jó állapotú, jól felszerelt, jó helyen van, gyönyörű a kilátás és ehhez képest az ára is kedvező). Viszont külföldiek lakják, akik nem beszélnek magyarul csak angolul (plusz ugye az anyanyelvük). Na most...

Mit lehet kezdeni a hangoskodó külföldiekkel?

A mellettem levő társas(!) ház egyik lakásából ebben a pillanatban is üvölt a zene meg az éneklés sikoltozás stb. Külföldiek gondolom, mert angolul kiabálnak. Én a mellettük levő társasházban lakok és rezonálnak az ablakaim csukva is konkrétan. Ez már a második este...

Svájciak,titeket is zavar,hogy Svájcot ellepték a külföldiek,és itt élnek?

Az utóbbi évtizedben rettenetes lett a lakosság a primitívnek kinéző külföldiek miatt.Az utcán, üzletekben a 95 % az embereknek primitiv külföldi, iszonyú! 10 éve még nem volt ilyen rossz, de egyre rosszabb.

Laktál már együtt külföldiekkel? Mi a baj a külföldi lakótárssal/szobatárssal?

A koliban majdnem külföldi (szír) szobatársat kaptam, de végül magyarokkal kerültem össze és szimplán a külföldi részlegen kaptunk szobát. Sokan már ettől is kiakadtak, hogy úristen mi lesz ott, cseréljem el, undorítóak, retkesek, hangosak stb., de végül nem volt semmi...

Külföldiek, mennyire hiteles ez a megélhetési kalkulátor?

Bármelyik várost össze lehet hasonlítani bármelyikkel. Itt például ha beütöd, hogy Budapestet hasonlítsa össze Berlinnel, akkor azt fogja kiírni felül, hogy Berlinben 1 millió forintnak megfelelő fizetéssel lehet olyan színvonalon élni, mint Budapesten 640 ezer...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!