Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mosni éjszaka régebbi típusú...

Mosni éjszaka régebbi típusú téglaházban?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne most elindítanom egy mosást, mert mindent összevéreztem pár óra alvás során 😭

Én nem szoktam hallani a szomszédok mosógépét, pedig laknak mellettem mind a két oldalon, illetve alattam és felettem is. Minden bizonnyal ők is szoktak mosni, de napközben se hallom, pedig sokat vagyok itthon. Ergo arra következtetek, hogy nem hangzik át, legalábbis nem zavaróan.

márc. 4. 00:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha megszárad a vér akkor szinte lehetetlen eltűntetni a foltot az ágyneműből
márc. 4. 00:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Moad ki kézzel szappannal én azzal szoktam
márc. 4. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Áztasd be forró vízbe rakj bele szappant hagyjd egy darabig csavard ki mosd ki kézzel a csap alatt amennyire tudod akár hideg meleg víz felváltva de inkább a szappan a fontos.

Ha van otthon trisód de gondolom nincs az a legjobb azzal szedik ki kórházakban is. De ha nincs szappan mosás. Ha valamennyire kijöt ha friss általában hamar kijön akkor berakod vagy vizesen a mosógépbe és reggel be indítod vagy rárakod a radiátorodra ott szárad és reggel berakod mosásba

márc. 4. 00:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen is a patakban kézzel mostak a nők. Javarészt kijön teljesen. Ha nagy ágyneműről van szó csak a foltra koncentrálj azt rakd a csapba azt mosd mosd. Aztán majd holnap berakod mosás
márc. 4. 00:55
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Én is szoktam 3kor mosni szomszéd egy gyökér megérdemli
márc. 4. 04:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit tettél végül, de ilyenkor érdemes beáztatni reggelig. (De nem forró vízbe, ahogy előttem írta valaki! A vért a hideg víz viszi ki könnyen.) A legtöbb társasház házirendje kifejezetten tiltja a hangos tevékenységeket este 10 és reggel 6 között, és a mosás annak minősül. És attól, hogy te nem hallod mások gépét, ők még hallhatják a tiédet - már csak azért is, mert a készülékek sem egyformák.
márc. 4. 05:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A véres holmit hiába teszed mosógépbe. Csak a hideg víz viszi ki a vért+szappanos áztatás, dörzsölés. Ha meleg vízzel kimosod, akkor már csak az ecetes olló tünteti el a foltot. Amúgy a mosógép hangja nem annyira zavaró, de a centrifuga bizony áthallatszik.
márc. 4. 06:23
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Forró vízbe NEM áztatunk vért!!! Beleköt!

Én nem is szoktam azonnal mosógépben mosni, hanem beáztatom hideg(!) vízbe egy kis mosószerrel. Én még mosószappannal szoktam átdörgölni, segít kiszedni.

márc. 4. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Szegény nőket nem irigylem ezért!
márc. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!