Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet feljutni Az...

Hogyan lehet feljutni Az akváriummal szembeni ház tetejére? Ami az Andrássy sarkánál áll?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet feljutni Az akváriummal szembeni ház tetejére? Ami az Andrássy sarkánál áll? Már páran feljuttok oda, de esetleg valaki tudja hogy lehetne próbálkozni?

ápr. 26. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Milyen akvárium?
ápr. 26. 22:29
 2/3 A kérdező kommentje:
A szórakozó hely Akvárium Klub-al szembe lévő ház-ra
ápr. 27. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Megnézni a címet és hátha árulnak ott ingatlant, úgy bejutni.
ápr. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Az elő közvetítésből tudtok mutatni olyan képeket ahol látszik az Andrássy úton álló tömeg miután MP megkezdte a beszédét?

Mindenki befért a Hősök terére? A drónfelvételeknél amit láttam a közvetítésben egyiken se látszott a tömeg vége az Andrássyn.Október 23.-án ott is volt két kivetítő és volt drónfelvétel is róla.

Ha Budapesten pl az Andrássy úton rosszul lesz valaki, hozzá hogy jut el a mentő?

Mert mindig nagy forgalom van, mentő hol közlekedik? 😬

Mit tudtok erről az emberről?

Sokat láttam nyáron a barátnőm által elkeresztelt "sátánt". Egy magas csávó, aki az Andrássyn szokott sétálni az úttesten, fel-le száll a buszokra, nagyokat dobbant a lábával, és néha magában beszél. Most viszont régóta nem láttam őt, kicsit kezdem hiányolni is. Tudtok róla bármit?

Vecsés Andrássytelep vélemények?

Tervezzük, hogy Vecsés re költözünk, azon belül is az Andrássytelep részére. Véleményeket várnék, milyen a közbiztonság? Milyen az ellátottság? Köszönöm

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!