Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pesten és Budán melyik kerület...

Pesten és Budán melyik kerületbe érdemes költözni ahol nagyon kevés cigány emberek laknak?

Figyelt kérdés

jún. 3. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Csak emberbarát.
jún. 4. 01:13
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Hát itt a belvárosnak ezen a részén kevés romát látok V.ker Ferenciek tere, Veres pálné utca, egyetem tér, Kálvin-tér, ez inkább ilyen turistás, vendéglős rész, de persze itt is előfordulnak fura alakok... Ahogy egész Bedapesten...
jún. 4. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Budapest akart lenni...
jún. 4. 07:11
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Pedig a kérdés megfogalmazása alapján pont illenél közéjük. I., II., V., XI-ben Albertfalva, XII., XIII-ban Újlipótváros, XVI-ban Mátyásföld, esetleg XVII. Ezek nagyjából teljesen más világok, más árfekvéssel. Választani tudsz pénztárca és egyéb alapján. Ezek közül Albertfalván és Újlipótvárosban laktam, az előbbiben csak lomtalanításkor láttunk, utóbbiban beszivároghatnak a Körút felől (mi közel laktunk a Körúthoz), utcán láthatsz egyet-kettőt, lakni nem fognak ott. A többi felsorolt kerületet is ismerem. Mindegyikben vannak más jellegű problémák és számos előnyük is van. Budapest nagy és a vidéken divatos közhiedelemmel ellentétben nem egy homogén massza.
jún. 5. 07:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek :) Egy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést :)
jún. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten belül hová érdemes költözni?

Melyik kerületbe, városrészbe?

13. kerület vagy 7. kerületbe érdemes egyedülálló férfiként költözni?

Nem párkapcsolati szempontból írtam, csak leírásomból adódik. Garzon lakást keresek, és jelenleg a munkahelyem a 13. kerületbe köt, de lehet később váltanék. Azt látom, hogy a 7. kerületből főleg csak busszal tudnám megközelíteni a jelenlegi melóhelyemet (Szegedi...

Budapesten melyik a legjobb környék, melyik kerületbe érdemes költözni?

Ahol nincs(annyi) zűrös arc, gyereket is viszonylag nyugodtan lehet nevelni, kedvesebbek az emberek...

Ha Budapestre szeretnék költözni, melyik kerületbe érdemes?

Közlekedés, stb...A 8.nak minden része gáz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!