Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Megtudtam hogy a falu egy része azt feltételezi hogy én lődözöm légpuskával a macskákat..

Figyelt kérdés

Ami már azért is nonszensz mert nekem is vannak macskáim.

Mi a francot lehet kezdeni egy ilyen helyzettel? Pláne hogy falu révén egy ilyen pletyka nagyon gyorsan végig söpör..

júl. 5. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Bemégy az önkormányzatra és feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen, aki a macskákat lövöldözi.

Ez is el fog terjedni pletyka útján, azt meg mindenki felfogja, hogy magad ellen csak nem teszel feljelentést.

júl. 5. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán van puskád?
júl. 8. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kint vannak a macskáim, akkor elkezdeném bent tartani őket, mert tuti rajtuk állnak majd bosszút.

Amúgy nem tennék semmit. Kivárnám mi lesz.

Ha mentegetem magam, akkor elhiszik a pletykákat, mert miért is foglalkoznék annyira a hamis vádakkal. Biztos azért húztam fel magam rajta, mert igaz. Ezek így gondolkodnak.

Rólam azt mondták hogy fagyállóval mérgezem a macskákat. Én is letagadtam, nekem is vannak macskáim.

npk tápot vittem ki szétszórni a fügéimhez, még fotózott is a szomszéd hogy tetten ért, kitettem a "mérget" 😂 kitette helyi csoportba. Na akkor lefotóztam én is hogy mi volt az a méreg...törölte a bejegyzést, de újra kitettem mert leképernyőfotóztam. Jól beégett. Még ő akart jelentgetni hogy szedjem le de azonnal, lejáratom... Az véletlen se volt baj, hogy nyilvánosan meggyanúsított.

júl. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Milyen volt a 90-es évek?

A szemszögedből milyennek látod a mai korhoz képest? Milyen volt az élet falun,m vagy városon? Milyenek voltak az emberek?

Van itt Kazsokban (Somogy) élő felhasználó? Ha van, kérem jelentkezzen.

Érdeklődni szeretnék egy ismerősömről, nem találom közösségi oldalakon :(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!