Mit tennétek a helyemben? Megtudtam hogy a falu egy része azt feltételezi hogy én lődözöm légpuskával a macskákat..
Ami már azért is nonszensz mert nekem is vannak macskáim.
Mi a francot lehet kezdeni egy ilyen helyzettel? Pláne hogy falu révén egy ilyen pletyka nagyon gyorsan végig söpör..

válasza:Bemégy az önkormányzatra és feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen, aki a macskákat lövöldözi.
Ez is el fog terjedni pletyka útján, azt meg mindenki felfogja, hogy magad ellen csak nem teszel feljelentést.

válasza:Ha kint vannak a macskáim, akkor elkezdeném bent tartani őket, mert tuti rajtuk állnak majd bosszút.
Amúgy nem tennék semmit. Kivárnám mi lesz.
Ha mentegetem magam, akkor elhiszik a pletykákat, mert miért is foglalkoznék annyira a hamis vádakkal. Biztos azért húztam fel magam rajta, mert igaz. Ezek így gondolkodnak.
Rólam azt mondták hogy fagyállóval mérgezem a macskákat. Én is letagadtam, nekem is vannak macskáim.
npk tápot vittem ki szétszórni a fügéimhez, még fotózott is a szomszéd hogy tetten ért, kitettem a "mérget" 😂 kitette helyi csoportba. Na akkor lefotóztam én is hogy mi volt az a méreg...törölte a bejegyzést, de újra kitettem mert leképernyőfotóztam. Jól beégett. Még ő akart jelentgetni hogy szedjem le de azonnal, lejáratom... Az véletlen se volt baj, hogy nyilvánosan meggyanúsított.
Kapcsolódó kérdések:
A szemszögedből milyennek látod a mai korhoz képest? Milyen volt az élet falun,m vagy városon? Milyenek voltak az emberek?
Érdeklődni szeretnék egy ismerősömről, nem találom közösségi oldalakon :(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!