Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Laknàl erdei hàzban??? Nemet...

Laknàl erdei hàzban??? Nemet és kort írjatok..kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
júl. 5. 19:58
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
62%

Igen.

25/F.

júl. 5. 20:07
 2/36 anonim ***** válasza:
66%

Igen

23/N

júl. 5. 20:12
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
Ha az egy összkomfortos, tartós és high-tech megoldásokkal épített, mindenben önellátó (víz, villany, gyakorikérdések-kapcsolat, stb.) építmény lenne, akkor nagyon szívesen!
júl. 5. 20:12
 4/36 anonim ***** válasza:
75%
igen, 25/N
júl. 5. 20:19
 5/36 anonim ***** válasza:
75%
Igen. 33N
júl. 5. 20:57
 6/36 anonim válasza:
75%

Én inkább hétvégi háznak tudnám elképzelni, persze összkomfortosan. Nem kellene hipermodernnek lennie, áram, fűtés, víz.

45/F

júl. 5. 21:09
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Összkomfortos, minden kényelemmel ellátottban igen. 50+F
júl. 5. 21:20
 8/36 anonim ***** válasza:
73%

Akkor lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de én nem szeretnék.

43N

júl. 5. 21:46
 9/36 anonim ***** válasza:
71%

Nem, mert az ilyen helyeken általában nincs gyalog/biciklivel kényelmesen elérhető infrastruktúra (bolt, patika, orvosi rendelő stb), én meg nem vezetek, nem is akarok. Ráadásul a tömegközlekedés is elég gyér szokott lenni, tehát a munkába se nagyon jutnék be kocsi híján. Plusz nem vagyok barátságban a bogarakkal sem (hiába laktam mindig is kertes házban).

26/N

júl. 5. 21:53
 10/36 hungaroboy ***** válasza:
91%

Igen laknék, habár nem lenne könnyű az élet ott.

49 f

júl. 5. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Erdei túrákhoz milyen engedély nélküli fegyvert lehet venni vaddisznók elriasztasara?

Utóbbi időben nagyon elszaporodtak a vadmalacok és féltem a kutyáimat. Van valami riasztó fegyver amihez nem kell engedély és csak elijeszti őket de nem sért meg senkit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!