Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Laknàl erdei hàzban??? Nemet...

Laknàl erdei hàzban??? Nemet és kort írjatok..kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
júl. 5. 19:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
38%
Anélkül, hogy bármit is tudnék előre? Nem. Ha viszont én építhetnék oda házat, akkor igen. Lenne kerítés is a vadak ellen.
júl. 5. 22:28
 12/36 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Kikapcsolódni, nyaralni kiváló erdőben, de ott élni már sokkal problémásabb.

Ezek az erdei házak több kilométerre vannak mindentől, tehát autó alap.

Mi van, ha bedöglik az autó...? Hatalmas esőzéseknél a valószínűleg egyetlen odavezető földút járhatatlan hetekig is akár - főleg télen.

Rosszul vagy, mentőt kell hívni, de járhatatlan az út az esőzések miatt... Mire kiér a helikopter, már teljesen mindegy...

Szóval, nem a filmekből kéne kiidulni, mikor az Arnold kinézetű főhős eléldegél az erdőben...

júl. 5. 22:56
 13/36 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ milyen az az erdei ház, és hol van? Milyen messze van egy olyan település, ahol minden alapvető dolog megvan. ( Bolt, orvosi rendelő, posta stb) 51/F
júl. 5. 23:08
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Megennének a szúnyogok, esetleg a medvék.

Szívesen élnék valami trópusi/mediterrán helyen egy tengerparti falu összkomfortos faházában, de egy random erdő nem vonz.

40N

júl. 5. 23:31
 15/36 anonim válasza:
87%

Most is ilyenben élünk, a házak távol vannak egymástól, minden kert tiszta erdő, madarak, állatok, minden van. Ráadásul van csatorna, van víz, van áram, internet. Ezek a Dunakanyar települései, ahol a hegyoldalban laknak. De megvannak az árnyoldalai is, pl. a közlekedés, a szemétszállitás, a kultúra stb.

49 éves, L

júl. 5. 23:38
 16/36 anonim válasza:
85%
Egyedül, tartósan nem. Családostul, hétvégi házként használva igen. Nagyszüleimnek volt egy gyümölcsöse házzal, az volt a legfelső művelt telek, mellette és fölötte már erdő volt. Tavasztól őszig ott laktak, áram volt, vizet vagy ciszternából vagy a dűlő aljáról tudtak szerezni. Autóval problémás volt feljutni, gyalog, sok holmival kiköpted a tüdődet. Tudtuk, hogy ha bármi baj van, nem olyan egyszerű a segítség. Mi már leginkább csak "nyaralóként" használtuk, sokat mentünk, de életvitelszerűen nem éltünk ott. Így rendben volt, szerettük és semmi nem tudta azóta sem pótolni azt az érzést, amikor leültünk a ház elé pihenni a "világ végén". De amikor egyedül aludtam ott, örültem, hogy velem van a kutyám. Sokszor betörtek oda (is). 38N
júl. 5. 23:49
 17/36 anonim válasza:
76%
Ja és a hulladékkezelés szívás volt annak, aki kulturáltan óhajtotta azt elintézni. De ez egy sima zártkertes részre is igaz.
júl. 5. 23:52
 18/36 anonim ***** válasza:
53%
Igen 44 n
júl. 5. 23:57
 19/36 anonim ***** válasza:
15%
Nem, kor.
júl. 6. 00:42
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Nem, túl kényelmes vagyok én már ehhez.
júl. 6. 02:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Erdei túrákhoz milyen engedély nélküli fegyvert lehet venni vaddisznók elriasztasara?

Utóbbi időben nagyon elszaporodtak a vadmalacok és féltem a kutyáimat. Van valami riasztó fegyver amihez nem kell engedély és csak elijeszti őket de nem sért meg senkit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!