Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fiatalok - tinik és középkorúa...

Fiatalok - tinik és középkorúak, nem öregek - Mikófalván, Balatonban, Bükkszentmártonban (községek, Heves vérmegye) vannak vajon? Ha igen, ismertek onnan embereket, és igen vannak: mit tudnak ők e távoli falvakban csinálni? Hogyan kapcsolódhatnak ki?

Figyelt kérdés

Milyen lehetőségeik vannak a kikapcsolódásra? Hol/hogyan szórakozhatnak? Tudnak-e kikapcsolódni valahol, vagy néha egymáshoz összejárni?

Vagy ezek a községek 20-40 éven belül teljesen el fognak tűnni, mert a fiatalok (melyekbe a tinédzsereket és középkorúakat egyaránt beleértem), elmennek különböző varosokba, Egerbe, Budapestre, Sopronba, az öregek pedig szépen lassan kihalnak, így eltűnik e környékről teljesen az élet?

júl. 12. 18:00
 1/1 petbooy ***** válasza:
Én voltam párszor életem során Balatonon és nagyon sok az ember ott, úgyhogy vannak ott emberek. De csak nyáron voltam mindig.
júl. 19. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Ha felhívnak valamilyen távoli országból azt miért teszik?

Például ha Guatemalából felhívnak mit akarnak vagy mit mondanának? És mért pont engem hívnak? Csak véletlenszerűen beírják a számokat vagy hogy? Csak egyszer volt ilyen, de érdekel :D

Hol lehet olyan helyre költözni ahol nem lesznek mellettem szomszédok vagy csak távolabb? Maximum tanyán?

Utálom, hogy kertes házban kimegyek a kertbe és 5 méterről bámul a szomszéd, vagy a fingását is hallani! látok kertes házakat amiknél szemben, vagy oldalt üres a telek, vagy tiszta gaz, vagy felvan építve a kerítés, de ott van hagyva a tégla. Azokat is beépítik idő...

Lehet valamit tenni, ha egy távoli szomszéd a padlásáról távcsővel mindenki udvarába, házába befigyel?

A környéken csak neki van emeletes háza, és fel szokott menni a padlásra és mindenkit távcsővel kukkol. Nem hiszem a környékbeliek ezt észrevették, de én véletlen kiszúrtam. Belát mindenki udvarába, ha pedig olyan a ház fekvése, akkor az ablakon is. Lehet valamit tenni?

Melegként külterületi távoli szomszédokkal vagy belterületi házba érdemes költözni?

Belterületen nemigazán mutatkozhatok a párommal, külterületen ahol meg senki nem lát ott meg megverhetnek, atrocitások érhetnek... melyik a jobb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!