Mit lehetne tenni ha a közelünkben napi szinten ordítattják a zenét?

válasza:

válasza:Rendőrséget hívni minden egyes alkalommal. Nem egyszer, nem kétszer, mindig. Ezen kívül dokumentálod az eseteket és indítasz egy birtokvédelmi eljárást a helyi önkormányzaton. Szedj össze minél több embert akiket zavar és ők is mindig hívjanak rendőrt és ha lehet ők is indítsák meg a birtokvédelmi eljárást.
Nálunk bevált, a részeges nyomorékok elkussoltak.

válasza:Falun laktok.
A polgármester mit mond?
A jegyző mit mond?

válasza:2
Ebben a történetben nem szerepelnek reszegek

válasza:

válasza:

válasza:[off]
Az a nyugis, csendes, békés falusi élet.
[on]

válasza:Dobald meg oket tehenszarral
Tuti elkussolnak
Szakadok a válaszokon :DD
Jajjj hát mindenki azt mondja zavarja őket, de nem hajlandóak tenni semmit. Aki tett azt meg megszégyenítette a többi 2IQ-us bunkó ugye amit meséltem. Én nem akarok zenét indítani, nekem szekunder szégyenérzetem van ha hangosan hallgatom a zeném…Szóval mindenki kussol, lapít, ő nem hallja stb. Semmit nem hajlandóak tenni. Mindenkit zavar de ha kérdezik azt mondják ja mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos sok kárt okoznak a kertben.
Átlagos helyen nem a full pörgős részen? Lidl nyílik a közelünkben és erdekelnének a részletek
Hová fordulhatnék segítségért szerintetek? Ma lett végleg tele a hócípőm. Faluban lakunk. A mi utcánk végén van egy szép nagy anyaotthon. Benne a sok roma asszonysággal meg a gyerekeikkel. A kosz akkora előttük, mint a putriban. Takarítani nem takarít senki. (akkor...
Eléggé drágák az edzők. Az érdekelne, hogy milyen gyakran érdemes edzésekre járnom? Mondjuk az alapokat érdemes megtanulni, és csak utána lenne érdemes egyedül másznom, hogy a hibák ne rögzüljenek? Gondolom azután már elég mondjuk havi 2-3 alkalom? A terembe járnék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!