Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen Jászladányon lakni?

Milyen Jászladányon lakni?

Figyelt kérdés
szept. 2. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Egy skálán úgy nagyjából C-re értékelném...
szept. 2. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Ogli-G nek bejött a Jászság, szerintem nem lehet rossz hely.

[link]

szept. 2. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Városi rangot kapott falu, sok cigánnyal, rossz utakkal. A civilizáció legközelebbi képviselője Szolnok, ami egyrészt maga sem a legjobb hely, másrészt az is bő fél óra autóval. Busszal nyilván inkább egy óra; buszból még csak-csak jár (na nem sok!), a vonat pedig vicc-kategória és a központtól nagyon messze áll meg.

Tehát gyermektelen, home office-os embereknek vagy szép nyugdíjjal rendelkezőknek tudom csak ajánlani, mert a házak a fentiek értelmében nyilván olcsóak. Minden más esetben messze kerülendő jonéhány közeli településsel együtt (Jászapáti, Zagyvarékas, Újszász) - tudom viszont Szászberket ajánlani, ami apró település ugyan, de nincs cigány és Szolnok 20 perc alatt elérhető (a szörnyű állapotú ladányi utat megúszva)

szept. 2. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
(3as vagyok, bocsánat: Jászladány NEM város, hanem nagyközség - de a területe hatalmas/hosszan elnyúló, ezért adtam meg neki gondolatban az ígyis-úgyis csak jelképes városi rangot)
szept. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

49 ezer fős városnak a 4 sávos főútja mellett lakni ugye kb. biztos hogy egészségügyi gondokat fog okozni a szmog miatt? Ráadásul csak az út másik...

Nagyon hirtelen kellett költöznünk és csak a legrosszabb helyen találtunk lakást Pont a város főutja mellett van, kb 10 méterre az úttól Egész nap megállás nélkül mennek rajta az autók Van itt egy hatalmas lakótelep, egy sokkal jobb helyről, zöld övezetből...

Miért terjedt el a magyar köztudatban az, hogy házban lakni minden esetben minőségibb életet jelentene, mint mondjuk lakásban?

És vannak is a tipikus érvek, amik alapján elméletileg tényleg lehetne jobb. De a magyar gyakorlatban ez sok esetben még egyenesen rosszabb. Sorolok is párat ezekből: - Friss, jó levegő, egészséges élet, egészen addig amíg nincs vegyestüzelésű közeli szomszédod aki...

Mennyire fontos a saját lakás? Gáz dolog bérleményben lakni?

Akik albérletben laknak, nincs fura érzésetek, hogy az a lakás, meg a bútorok nem a tietek? Nem zavaró ez?

Hol laknál szívesen?

Miért? Mik az előnyei?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!