Ezért feljelenthet a szomszéd?
És én még azt hittem, hogy a mi szomszédunk szociopata, de sehol sincs a tiétekhez képest :)
Nyugodj meg, ezért nem jelenthet fel, nem létezik olyan bíróság, vagy hivatalos szerv, amely nem röhögné halálra magát egy ilyen feljelentésen.
Anyukádat pedig nyugtasd meg, mutasd meg neki a hozzászólásokat, mert ilyenen feleslegesen ne stresszelje magát. Különben pont azért szállhatott rátok, mert látta, hogy megcsináljátok amit mond.
Vegyél nádat, lehet kapni 2 méter magasat is, odateszitek a kerítés mellé és nem fog átlátni. Nyugi nem illegális, mi is használjuk és a szomszédaink is használják ezt a módszert.
Amúgy tényleg az a legjobb módszer erre, amit előttem javasoltak, hogy bólogatsz és mosolyogsz miközben magyaráz. Vagy szándékosan meghagyni a füvet 20 centisre :) Vagy megkéred, hogy nyírja le előttetek is a füvet ha nem tetszik neki.
1.vannak fontoskodó, okoskodó, unatkozó emberek, de a legjobb módszer, ha levegőnek nézed őket. mivel édesanyád nem ilyen, rajta éli ki magát.
2.ha leskelődik, el kell takarni.
3.csak akkor fognak megbüntetni, ha tiltott gyomnövényes, vagy környezetvédelmi problémát okozó kerted van. ezekre az emberekre jellemző, hogy törvényeket találnak ki, vagy akár hazudnak sajt magukat illetően is, például, hogy ő kertészeti szakértő, vagy diplomás jogász volt és most nyugdíjas, és joga van besétálni a kertedbe és ellenőrizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!