Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van, akinek az egész...

Más is van, akinek az egész gyerekkora szomorú, és magányos volt?

Figyelt kérdés

márc. 6. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Szar gyerekkorom volt. Apámtól rettegtem, pisilni sem lehetett ha vele voltam. Nem volt pénzük, foltozott ruhákban, kinőtt cipőben jártam, sokszor voltam éhes. Az osztályban sokan piszkáltak. De szerencsére tartottam keményen magamat. Iskoláig nem barátkozhattam senkivel mert nem mehettem sehova, de utána mindig akadt 1-2 igazi cimbora.

De kiskoromban a háziállatokkal szocializálódtam és a mai napig jobban tudok állatokkal "kommunikálni" mint emberekkel.

Jártam pszichológushoz is, saját pénzből, voltam alkoholista, nagyon fura alak vagyok, de aki igazán megismer az nagyon megszeret. Kevés ilyen van.

Szerencsére 30 felé találtam magamnak párt is, akivel nagyon jól elvagyunk. Sőt, egyik munkahelyemen meg is kedveltek.

Rengeteget kellett és kell küzdjek az elcseszett gyerekkorom miatt.

márc. 11. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
11: És cserébe hogy megosztottad velünk ezt a történetet szenvedésröl, traumákról, ujrakezdésröl, néhány hlye itt még jól le is pontoz. Tényleg nehezen tudom elképzelni azt a fajta velejéig torzult lelki alkatot, aki ilyen hozzászólásra negatívan reagál. Milyen jó lehet családi, baráti munkahelyi kötelékben együtt lenni velük..
márc. 11. 09:44
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Itt a hasznos valaszokat is lepontozzak

Sok gyoker

Teljesen felelsleges a pontrendszer szart se ér

márc. 11. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!