Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedülálló férfiak, mi...

Senior Séf kérdése:

Egyedülálló férfiak, mi történik, ha lesérültök?

Figyelt kérdés

Januárban combnyaktörésem volt. Több mint két hónapig a következőképpen zajlott egy napom: Reggel asszonykám begyújtott, átsegített a frissen vásárolt kerekes székbe, a nappaliban átsegített a fotelba, vagy a heverőre, összeállította, ölembe tette a reggelimet, amikor azt megettem, lefőzte a kávémat, utána ő is megreggelizett. Nekiállt a napi rutinnak, de közben is egyfolytában rajtam volt a szeme, leste minden kívánságomat. Megfőzte az ebédet, az asztalhoz segített, megebédeltünk, stb.

Gyanítom, hogy nem tértem ki mindenre, de talán így is átjön, milyen embertelen feladat hárult rá, amikor a háztartás mellett én, és az addig általam végzett kinti melók mind-mind a nyakába szakadtunk. Azóta sokszor gondolkodtam már; vajon mi as ménkűt kezdtem volna nélküle, vagy hogy ha még nem lennénk nyugdíjasok?

Ti hogy bírjátok?

ápr. 29. 15:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

Majd lesz valahogy.

Azért nem akarok párt, hogy legyen, aki ápoljon, ugyanezért gyereket sem akarok.

Erre találták ki az ápolót, takarítót, stb.

Pénzért bármire képesek az emberek, ha nem jöttél volna rá.

ápr. 29. 22:02
 12/29 anonim ***** válasza:
51%

11

"

Pénzért bármire képesek az emberek, ha nem jöttél volna rá."

Ezt mindenki tudja, csak azzal mi lesz aki szegény, mert egyedül a xarban fog elpusztulni tehetetlenül.

ápr. 29. 22:10
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Ha megözvegyülsz mi lesz veled?

Kb ugyanaz.

Majd lesz valahogy.

ápr. 30. 00:19
 14/29 anonim ***** válasza:

13

A szegénység és az özvegység az nem ugyanaz!

ápr. 30. 01:09
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Miért csak férfiakra vonatkozik a kérdés? Amúgy jó kérdés, fogalmam sincs, ezért is próbálok nagyon vigyázni magamra. Ilyen esetben lehet anyámékhoz költöznék addig, de borzalmas lenne úgy is.
ápr. 30. 08:24
 16/29 anonim ***** válasza:
48%

15

Ha nyugdíjas leszel, megöregszel, akkor lebetegszel, anyádék már nem lesznek.

ápr. 30. 09:19
 17/29 anonim ***** válasza:

Sajnos ebben az országban nincs semmiféle szociális háló.

Ezért van tele minden nap a híradó azokkal, amit hallasz.

Lerobbant házak a háttérben és valami tragédia, gyilkosság, öngyilkosság, családon belüli erőszak.

Meg napok után találtak rá a lakásukban emberekre, megfagytak, éhenhaltak, összeestek, stb. . .

ápr. 30. 09:54
 18/29 anonim ***** válasza:
#16 A kérdés nem a nyugdíjasokhoz szólt.
ápr. 30. 10:45
 19/29 anonim ***** válasza:

18

Nem, de akkor is érint mert az leszel.

ápr. 30. 12:43
 20/29 A kérdező kommentje:
Azért a férfiakra hegyeztem ki a kérdést, mert a nők talán könnyebben boldogulnak. Elképzeltem, hogy főznöm kell, (magamnak, meg a kutyának) és minden fönt a polcokon a francban, nem érnék el semmit. Mosogatáskor se tudnék boldogulni, még a nyavalyás kávémhoz is fel kéne tápászkodnom.
ápr. 30. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!