Mi lesz egy ilyen férfival ha szülei meghalnak?
Múlt héten az állásinterjunk volt a cégnél (kisegítő munkatársat kerestünk) és jött egy férfi az interjúra, én is bent voltam.
A férfi 39 éves volt és anyukája elkísérte az interjúra testileg eléggé sérült volt nyaka szinte nem volt kicsit ilyen gnóm volt, volt vagy 150 centi próbáltuk kérdezni beszéltetni egy-két szót mondatot mondott csak, nyilván nem fogjuk felvenni de kilenc éve keres munkát, az a baj hogy ilyen testi és főleg szellemi kapacitással nem tudom hogy valahogy fog-e munkát kapni.
Most még talán oké mert a szülei anyukája ott van neki, lehet eltartja, de ha egyedül marad magányos lesz mi lesz egy ilyen férfival.... ez eléggé bennem maradt, pedig egy hete volt az interjú

Kérdező, ez kamu. Először leírod, hogy nagyon gyenge a szellemi kapacitása, alig tud pár mondatot kinyögni, aztán meg bedobod, hogy diplomája van.
A kettő kizárja egymást!

27
Lehet,hogy csak a fizikuma gyenge és a termete alacsony.De az intelligenciaszintje meg magasabb mint az állásinterjún őt faggató emberek bármelyikének.

29
A nem éppen daliás termet mellé megeshet,hogy még félénk is..Így nem tudja megcsillantani a szellemi képességeit.Mert már az állásinterjún retardáltnak nézik a jelenlévő személyek.Azonképpen ahogyan a kérdéses állásinterjún is.
Ezért még csak esélyt sem kap sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!