Ha nekem nincsenek barátaim és barátnőm sem volt soha akkor velem valami gond van?
Többségnek vannak barátaik, társasága, programokra mennek nekem meg semmi. Még párkapcsolatom sincs és másoknak az is olyan könnyen összejön.
Keveset beszélek és eléggé zárkózott vagyok. Ha valaki ennyire magányos mint én akkor valami tuti nem stimmel vele?

válasza:

válasza:

válasza:18 éves koromtól 32 éves koromig szenvedtem mire összejött egy párkapcsolatnak is nevezhető dolog.
Majd ha neked is van 14 év "szerencsétlenség" a hátad mögött, megszámlálhatatlanul sok randi, akkor visszatérhetünk a témára ;) Addig csak sírás, rívás, önsajnáltatás.

válasza:Igen, veled van a gond. De nem úgy "veled", hogy a rossz-gonosz személyiségedből adódik, vagy ilyesmi.
Simán lehet, hogy csak autistának vagy csúnyának születtél és te erről nem tehetsz. Szóval az első válaszoló nem írt igazat. Bőven vannak olyan állapotok (condition-ök), amiken egyszerűen nem lehet változtatni. De ez nem a te hibád, már a fogantatásodkor eldőlt a dolog, szóval ne érezd magad rosszul miatta.
Kapcsolódó kérdések:
A párommal jól megvagyunk. Neki vannak barátai, néha átjönnek, beszélgetünk vagy elmegyünk együtt iszogatni stb. Persze a párom néha nélkülem is szokott találkozni velük, nem vagyunk összenőve. Ez így rendben is van. De néha jó lenne ha én is megtehetném hogy...
Most egyszerre minden barátom eltávolodott tolem. Mi lehet a baj? Nagyon szomoru vagyok, és már a sirás környékez...
Vannak ismerőseim, meg barátaim is, de valahogy egyikkel sem szervezünk sok közös programot, max csak dumálunk. Régen volt egy jó haverom, de mostanában olyan nagyképű, hogy rá sem ismerek. Ő persze még mindig hívogat, de nekem egyszerűen nincs kedvem találkozni vele....
Apukák válaszát is szívesen olvasom, csak azért érdekelne jobban az anyukák válasza, mert apukám meghalt, anyukám nevelt minket a testvéremmel egyedül. Ő mindig azt mondta, hogy inkább a gép előtt üljünk, minthogy csavarogjunk. De úgy érzem, hogy ez nem jó így...
Állandoan azon gondolkozom, hogy mit rontok el. odon miert nem szerettek, meg most is miert nem szeretnek. barataim egyaltalan nincsenek, igy gondolom velem van a gond de nem tudom mi az:'( Nagyon sokat bantottak gyerekkoromban es lehet ennek okabol sem szivesen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!