Mivel lehet eltölteni az életemből hátralevő 20-30 év magányos időt?
Az ember alapvetően társas lény, legalábbis egy minimális szinten mindenkinek szüksége van 1-2 emberre és azért egy partner se "árt".
Mivel lehet kitölteni ezt az űrt 40 felett, ha az ember végleg egyedül marad?
Mi tudja helyettesíteni az emberi kapcsolatot? Egy kutya?
Nincsenek hobbijaim, nem érdekel semmi, depressziós vagyok.
43F

válasza:#1 🤣 köszi ✌️
Poén mellett amúgy jó ötlet lenne , csak sajnos ezt már megtapasztaltam hogy ilyen nő nincs. 40 felett jobban megzavarodnak a hormonok miatt mint a férfiak...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az életedből hátralévő idő simán lehet 43 év is, és akkor az életed felét elbsztad.
Ha tényleg nem érdekel semmi és nincs semmilyen közösséged (szomszédok, kollégák, vallási közösség, család?), menj el önkénteskedni.

válasza:Elöször is, nem 20-30 éved van hátra statisztika szerint, hanem inkább 40-50.
Másodszor keress olyan elfoglatságokat, ahol emberek között vagy - nekem pl nagyon jól bejött a nyelvtanulás, festés-tanfolyam, énekkar - ezeknél emberek között vagy, beszéltek egymással, azaz lesznek emberi kapcsolataid, méghozzá olyanokkal, akiknek hasonló az érdeklödése.

válasza:Keríts magadnak egy hobbit. Mivel egyedül szenvedsz, így marad a csoportosan végezhető tevékenységek.
Gyúrd ki magad, adj a külsődre, legyél mindig igényes megjelenésű. Ettől még nem lesz párod, de legalább kitűnsz az átlagból, és sok nő megbámul.
Ennek a sportos alkatnak a mellékhatását, még csak idén fedeztem fel a strandon, korábban nem figyeltem. 38 vagyok, de a legtöbb korombéli, vagy nálam idősebb nő, mind megbámult, és viszonyítottak az apu testű párjukhoz.
Ha nőkkel szeretnél ismerkedni, akkor ehhez nagyon jó lehetőség, ha elmész társastáncra, mert konditerembe, meg erőléti csoportos edzéseken, igen ritkák a nők. Ahogy észre vettem nem is igen akarnak ismerkedni senkivel sem.
Amikor nézel ki a fejedből, mert nincs kedved élni sem, ekkor kell lemenni edzeni a konditerembe. Ott is továbbra is nézhetsz ki a fejedből búval b@szottan, de legalább csinálsz valami értelmeset közben. Azt kell elérned, hogy elvonási tünetet okozzon az edzés hiánya. Ehhez kell heti 5 edzés, kb 3 hónapon keresztül. Utána már csak szorgosan járni. Nekem így múlt el a depresszióm, hogy másra irányítottam át a figyelmemet.

válasza:A probléma ott kezdődik hogy mástól várod a boldogságot, azt hiszed akkor jobb lesz.
Így soha egy kapcsolatod se fog működni.
Ha magaddal jóban vagy, akkor fogod màgneskènt vonzani a nőket.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!