Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tényleg ennyire gáz a helyzet...

Tényleg ennyire gáz a helyzet a férfiak esetén a magány tekintetében hogy fizetős nőktől állítólag sok férfi nem is szexet kér, hanem beszélgetést, figyelmet?

Figyelt kérdés
nov. 3. 09:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én azért jártam prostikhoz anno mert nem álltak velem szóba a nők.

A szex kellett nem a felesleges duma.

Nyilván volt nèmi beszélgetés is

Pár szó normális kedves kommunikáció aztán ennyi de a lényeg a szex volt

nov. 3. 11:29
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

#3as vagyok

Egy rendes cuki "még csaj" nem középkorú nő, szerinted akarna valamit olyan embertől akinek nincs saját ingatlanja se, mert soha nem is volt rá emiatt szükség a férfinél?

Semmilyen korosztályban nem nézi jó szemmel szerintem egy nő ha kiderül ismerkedésnél hogy otthon él, ráadásul saját lakása sincs.

Örökké nem lehet randizgatni, utána meg megy mindenki haza, tartom azt a helyzetet is hogy esetleg a nő egyedül él, és nem érdekli már 40-50 évesen hogy mivel rendelkezik a férfi, de ez meg megint érdekes nem?

nov. 3. 12:35
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
22 nekem van saját ingatlan de ki van adva. Ha úgy alakul majd hogy nem azt nézik a nők hogy mivel rendelkezem és esélyt ad akkor méltó lesz ahhoz is hogy kirúgjam a bérlőt és beköltözzünk.
nov. 3. 12:38
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sokszor a túlzott szexcentrikusság is szeretethiány. Nőknél is!
nov. 3. 14:24
 25/30 anonim ***** válasza:
33%
Férfiak százezrei járnak a barátnő feeling miatt prostihoz. Persze nem a lapátállú, vadásztekintetű, 185 centis adoniszok, hanem az átlagos kinézetűek, akiknek csak így van lehetőségük legalább 1-2 órás időszakokra átélniük az érzést amit keresnek.
nov. 3. 16:32
 26/30 anonim ***** válasza:
7#: Vagy life coachnak...
nov. 3. 17:08
 27/30 anonim ***** válasza:
47%
Mert kinek kell elvált nő két gyerekkel? Nem véletlenül elvált. Illetve a többség nem is néz ki jól. De elvarasok az egekben természetesen.
nov. 3. 18:26
 28/30 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Nem kevés ilyen pasi van. Az ürítés is fontos de egy része érzelmi pótlék
nov. 3. 23:55
 29/30 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen. En is szívesebben születtem volna legalább 60 évvel ezelőtt.
nov. 5. 09:36
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen ennyivel jobb a nőknek
nov. 5. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!