Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen érzés, ha van barátnője...

Milyen érzés, ha van barátnője az embernek? Kézenfogva sétálgatni, romantikázni?

Figyelt kérdés
Erre vágyom én is.

2025. nov. 27. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ hány barátnőd van:)
2025. nov. 27. 12:28
 2/9 masuca válasza:
34%
Ha van feleséged, akkor elég izgalmas tud lenni. Vajon meglát-e egy ismerős, és elmondja-e a feleségednek?! Megannyi kérdés...
2025. nov. 27. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Fantasztikus.
2025. nov. 27. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Fasza :)
2025. nov. 27. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Én is erre vágyom kérdező.
2025. nov. 27. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen erzes:

[link]

41F truecel

2025. nov. 28. 10:01
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Úgy érzed, tiéd a világ, bármit megtehetsz, és nem érhet semmi baj.
2025. nov. 28. 15:34
 8/9 anonim válasza:
100%
7esnek igaza van! Meg mintha 2 meterrel a fold folott szalldosna az ember. Foleg fiatalkorban. A korral aztan talan kicsit masabb, tompabb. Legalabbis nekem fiatalkorban nagyon intenziv erzes volt es kesobb mar egyre kevesbe.
2025. nov. 29. 20:21
 9/9 anonim válasza:
Marmint ugy ertem hogy uj kapcsolat elejen, nem ugyanazzal a szemellyel.
2025. nov. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Hogy tudnám elfelejteni ezt a 18 éves srácot?

Nos, nagyon szégyellem, így csak ezen az oldalon, névtelenül írom le. Egy 38 éves egyedülálló nő vagyok, aki nem keres célzottan partnert, úgy vagyok vele, hogy majd megtalál magától. Van egy nagyon jó barátnőm a munkahelyről, akinek van egy 18 éves fia. Ezt a srácot...

Más járt hasonló cipőben? Mit tegyek, hogy ez az érzés elmúljon?

Majd most jönnek a kommentek, hogy "beszéld meg a pároddal, de ide írogass". De nem szeretnék rá akaszkodni és tanácsra lenne szükségem. Távkapcsolatban vagyunk és egyre nehezebben viselem a távolságot. Tudom, hogy ő is. Fiatalok vagyunk még, egyébként, huszas...

A jobboldaliak miért romantizálják a háborút?

Azt vettem észre nagyon sok jobbos, szélsőjobbos érzelmű emberen, hogy nekik a háború nem egy riasztó, borzalmas helyzet, amiben rengeteg ember meghal, hanem egy dicső, értékes cselekmény, ahol drukkolnak a hozzájuk közelebb állóknak. Most az orosz-ukrán háború kapcsán...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!