Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináltál miután rájöttél...

Mit csináltál miután rájöttél hogy soha többet nem szexelsz?

Figyelt kérdés

Mivel lehet kitölteni a társkeresési és szex időt?

Mire lehet fordítani azt az energiát és vágyat ?

Főleg akkor ha csak erre vágyok az életbe ?

nov. 29. 11:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne szexelhetnél?
nov. 29. 11:38
 2/29 anonim ***** válasza:
76%
Igen, azt látjuk hogy nálad ez bekövetkezett, óránként írod ki ugyanazokat a kérdéseket a gyakorin...
nov. 29. 12:30
 3/29 anonim ***** válasza:
53%

Az egy nagy szerencse, ha ki tudod vonni az életedből az erről való folyamatos gondolkodást.

Az emberek többség teljesen rá van függve ezért képtelen is kihasználni a lehetőségeit.

A kérdés inkább az, hogy mit nem tudsz megtenni ezzel a rengeteg felszabadult energiával és kitisztult gondolkodással.

nov. 29. 13:09
 4/29 A kérdező kommentje:

#3 nem tudom kívonni.

Pont ez a kérdés hogy mit tudnék csinálni ami leköt annyira hogy ne akarjak többet a szexre gondolni

nov. 29. 13:17
 5/29 anonim ***** válasza:
0%
Az kene meg. Bebaszna ha sehogy se birnek osszehozni valamit. Eleg eletkeptelen dolog lenne, kb mindig volt parom.
nov. 29. 13:17
 6/29 A kérdező kommentje:
#5 ezért nem is rólad szól a kérdés.
nov. 29. 13:20
 7/29 anonim ***** válasza:
44%
Én 20 éves korom óta impotens vagyok. Nem érdekel a szex, elvagyok nélküle. Legalább nem kell egy követelező asszonyt elviselni meg kidolgozni a belemet hogy meg tudjunk élni. Így szabadidőmben azt csinálok amit akarok.
nov. 29. 13:32
 8/29 A kérdező kommentje:
#7 igen és mi az? Ez a kérdés
nov. 29. 13:43
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Mármint hogy mit csinálok?

Olvasok több témában is, történelem és nyelvészet, ami leginkább érdekel, naponta órákat el tudok tölteni olvasással és azt is kevésnek érzem.

Sporteseményeket követek, elsősorban focimeccseket nézek, de nagyobb tornák esetén kézilabda, vízilabda, vívás stb. is érdekel. Fogadni is szoktam ha úgy van.

Filmeket, sorozatokat nézek, bár mostanában egyre kevesebb van ami leköt.

Jó pár évig edzettem is (súlyzós, saját testsúlyos edzés), egy ideje nincs hozzá kedvem. Számítógépes játékokkal is játszottam korábban évekig, manapság már nem kötnek le.

Szeretek jókat enni, az is egy elég nagy élvezeti faktor az életemben. Sörözni is szoktam, ami úgymond káros szenvedélynek nevezhető.

Ha jobb idő van akkor csavargok, utazgatok, egyedül is lehet pl. várost nézni, elmenni pl. egy állatparkba, vásárolni, stb.

Szóval számtalan dolog van amit csinálhatsz. Egy párkapcsolat amúgy is ellaposodik 1-2 év után, onnantól csak a hétköznapi teendők, gondok, meg a pénzügyek körül fog forogni. A szex se egy nagy szám, nem fogtok naponta 5x órákig szexelni hogy az "időtöltésnek" számítana. Sőt ahogy hallom, házasság, gyerekvállalás után sokszor nincs is szex, vagy csak ritkán.

nov. 29. 14:34
 10/29 A kérdező kommentje:

#9 ne haragudj hogy bunkó vagyok de ez nagyon lapos és szánalmas. És főleg magányos...

Gondolat terelés.

Mondjuk ha testi vagy lelki impotens vagy akkor nyilván nem foglalkoztat a szex téma de azért egy potens pasinak eléggé fontos.

De kívánok neked sok boldogságot és élvezetet a dolgaidhoz.

Köszi hogy válaszoltál

nov. 29. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!