Néhány éve meghalt a családom,egy idős nagyszülőm maradt.Rajtuk kívül nem volt senkim,se barátok,se senki.Volt egy párkapcsolatom,ahol lelkileg sokat bántottak,nem is tudom elképzelni sem azt,hogy valaha férjem vagy gyerekem legyen.(Egyiket sem tudtam volna soha elképzelni.)A családom halála miatti fájdalom akkora bennem,hogy semmi más kiutat nem látok,csak az öngyilkosságot.Fiatalon kb célja sincs az életemnek,csak a remény,hogy egyszer meghalok,és nem kell egyedül küzdenem évtizedekig,magányban,töménytelen fájdalommal.Mi értelme egy ilyen életnek? Hogy mérhet rá a sors valakire ilyen kegyetlen csapást? Ebbe bele lehet őrülni.27/N
Sajnálom, hogy ez történt veled. De az öngyilkosság nem lehet megoldás!
Fiatal vagy még ahhoz hogy feladd. Bármikor találkozhatsz olyannal aki mindenféle szempontból a társad és támaszod lehet.
Vagy olyan barátokat, akik szintén támogatnak, ahogy az egy baráttól elvárható.
Minden jót kívánok neked. Ne feledd, minden nap egy új esély valami jóra. :)
dec. 5. 19:24
2/26 anonim válasza:
Hacsak szeretnél valakivel beszélgetni, kiadni magadból, amit szeretnél, akár nekem is megírhatod. Szívesen segítek, ha ez segít bármit is. :) (#1 voltam.)
dec. 5. 19:28
3/26 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a másik Oldalon ilyenkor sokkal erőssebb a napfény, és ők sokkal jobban meg vannak Jutalmazva! Ganesha pedig egy szép napon kiegyenlíti a Számlákat, persze csak a túlvilágon! Ezt én tudom a legjobban, hiszen onnan írok!
dec. 5. 19:30
4/26 anonim válasza:
Én 30 éves koromig voltam így mint te. Aztán megtalaltam a férjemet. Az ő családja lett az én családom, az ő barátai a mi barátaink. 35 évesen gyerekünk is született. A munkámat imádom. Az életemet is. Szóval soha, de soha nem tudod, mit hoz a másnap. Az élet ajándék. Járj nyitott szemmel és nyitott szívvel, bár tudom, hogy ez most elképzelhetetlen számodra. De ez tényleg egy hullámvasút. Egyszer fent, egyszer lent. Most lent, de aztán lesz fent is. Ne csinálj butaságot kérlek.
dec. 5. 19:31
5/26 anonim válasza:
A családodat nem tudod visszahozni, de barátkozni, párt találni tudsz. Lehetsz másoknak fontos. Akár önkénteskedést is vállalhatsz akár nem is embereknek segítve, hanem állatmenhelynek például.
Ne az öngyilkosság felé húzz, hanem a jobb életért dolgozz! Az élet értékes, becsüld meg, tegyél a saját boldogságodért.
dec. 5. 19:35
6/26 AzImi válasza:
Olvasd a Bibliát minden nap ès megtudhatod mièrt törtènt ez veled. A válasz ott van le van írva amit keresel.
dec. 5. 19:49
7/26 anonim válasza:
Írhatsz.
dec. 5. 19:57
8/26 anonim válasza:
Itt az a legnagyobb baj, hogy te magad nem tudod elképzelni, hogy családod legyen. Amíg ez így van, addig nem is lesz senkid.
Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan.
F
dec. 5. 19:57
9/26 anonim válasza:
A 6 válasz adónak igaza van, én is egyedül vagyok nincs párom de nem adom fel mert érzem hogy egy nap megtalálom az igazit,családom sincs az egyetlen aki van és mindig mellettem áll az az anyukám, apukám és a nagyszüleim már nem élnek és sajnos egy bő féléve a testvérem is meghalt , igaz barátaim se nagyon vannak de eszembe sincs hogy öngyilkos legyek. 35/N
dec. 5. 19:58
10/26 anonim válasza:
A nagyidnak/papádnak biztosan nagyon fájna, ha nem lennél többé. Még ha nem is érzed közel magadhoz, akkor is borzasztó, ha egy ember elveszi magától az életet. Ne tedd meg! Pont azért, mert fiatal vagy és még nagyon sok minden előtted áll, sosem tudhatod, mit hoz a holnap. Semmivel sem vagy elkésve és gondolj bele, a családod azt akarná, hogy dobj el mindent, mielőtt még elkezdődött volna? Vagy ha hiszel a túlvilágban, akkor szerinted ilyen korán találkozni akarnak veled?
Neked még itt a helyed bőven. A gyász feldolgozása nem mindig megy egyedül, pláne nem akkor, ha sok embert vesztettél el rövid idő alatt. Most ez a fájdalom vakít el, ezért nem látod tisztán a helyzetet. Nem szégyen segítséget kérni ahhoz, hogy túl tudj lépni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!