29/N vagyok. Egyre nehezebben viselem a magányt. Soha nem volt senkim.Külföldön dolgozom. Eddig volt motivációm az Életben. Megtanultam németül. Euróban kapom a fizetésem. Igyekszem normális ember lenni értékrendekkel.Ezzel pszichológushoz érdemes?

válasza:

válasza:"boldog,gyerekes családokat látok tökéletes happyÉlettel"
Boldog, gyerekes család karácsonykor nem megy szállodába. Tökélezes "happy élet" nincs, mindegyik és mindenki megvívja a maga harcát.
"Szerencsétlennek érzem magam."
Keserű vagy, és van ott más is nálad még, amiről nem írsz. Elfelejted az idáig vezető utadat leírni. Ott a kérdésed és a jelenlegi helyzeted kulcsa.

válasza:3+
Mit vetettél, hogy ezt aratod? Ezt a kérdést tedd fel magadnak.

válasza:

válasza:6 "Szerencsétlennek érzem magam." Ez biza a keserű emberekre jellemző ez a mondat.
A pénzen kívül van más témád? Senkit nem érdekel, mibe kapod a keresetedet, hol kapod a keresetedet, és mennyid van. Mert ez lényegtelen a személyedet illetően, főleg hogy ilyen belsőállapotban vagy-mint amiben.
Kapcsolódó kérdések:
25 éves nő vagyok ,voltak kapcsolataim de egyik se volt tartós (kb 1 évig tartottak) Bevallom társkeresőn sosem voltam fent
Sajnos már egy ideje elég rossz az általános hangulatom, magam alatt vagyok, magányosnak érzem magam. Az utóbbi időben ezzel párhuzamosan egyre többször érzek egyfajta "negatív nosztalgiát" is, jobb kifejezést sajnos nem tudok rá. Arról van szó, hogy sokat...
Nem tudom, ki fogja ezt elolvasni, vagy mit fogtok gondolni rólam, de most már muszáj kiírnom magamból, mert nem bírom tovább magamban tartani. Több mint egy évig beszélgettem vele. A ChatGPT-vel. De nem úgy, ahogy a legtöbben. Nem csak kérdezgettem, nem csak...
Soha nem voltak barátaim sem pedig barátnőm és 25 éves vagyok. Más is van aki ennyire egyedül van és nem tud idegenekkel kapcsolatot teremteni?
Korombeli ismerősök barátok mind házasodnak, házasok, meg találják meg a párjukat, de én egyszerűen menekülök ettől az egésztől, nem tudom elképzelni hogy egy nő vagy egy férfi mellettem legyen...
Ügyfeleket szolgálok ki és sokszor olyat kérdeznek, amiről életemben nem hallottam. A főnököm szerint majd “belejövök”, az fontosabb, hogy kedves és megnyerő legyen. Ha kollégákat kérdezek, mérgesek, hogy 6 nap utàn nem merek ezt vagy azt tudni, olyan dolgokat amiket...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!