Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 29/N vagyok. Egyre nehezebben...

29/N vagyok. Egyre nehezebben viselem a magányt. Soha nem volt senkim.Külföldön dolgozom. Eddig volt motivációm az Életben. Megtanultam németül. Euróban kapom a fizetésem. Igyekszem normális ember lenni értékrendekkel.Ezzel pszichológushoz érdemes?

Figyelt kérdés
Érdemes szakemberhez fordulni? Alkalmilag sem jártam össze soha egy férfival sem.Ahol dolgozom(szálloda)folyton boldog,gyerekes családokat látok tökéletes happyÉlettel. Szerencsétlennek érzem magam. Az ünnepek alatt még rosszabb a helyzet. Igyekszem tenni a változásért. Nem alakul semmi.

dec. 26. 09:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy érdemes. Komoly traumákat kell feldolgoznod gyerekkorodtól kezdve, amik ilyenné tettek.
dec. 26. 09:29
 2/40 A kérdező kommentje:
Igyekszem saját magammal foglalkozni. De őszintén, ennyire összejött az Élete mindenkinek? Vagy csak azt a 3%-ot látom, aki ek igen? Talán az ünnepek végett lehet kínzóbb ismét a kérdés.
dec. 26. 09:29
 3/40 anonim ***** válasza:
55%

"boldog,gyerekes családokat látok tökéletes happyÉlettel"

Boldog, gyerekes család karácsonykor nem megy szállodába. Tökélezes "happy élet" nincs, mindegyik és mindenki megvívja a maga harcát.

"Szerencsétlennek érzem magam."

Keserű vagy, és van ott más is nálad még, amiről nem írsz. Elfelejted az idáig vezető utadat leírni. Ott a kérdésed és a jelenlegi helyzeted kulcsa.

dec. 26. 09:30
 4/40 A kérdező kommentje:
1. Nincs igazad. Gyönyörű gyermekkorom volt. Megkaptam mindent szeretetben nőttünk fel egy teljes családban.
dec. 26. 09:30
 5/40 anonim ***** válasza:
24%

3+

Mit vetettél, hogy ezt aratod? Ezt a kérdést tedd fel magadnak.

dec. 26. 09:31
 6/40 A kérdező kommentje:
3as: Nem gondolom hogy keserű lennék. Folyton vizsgálom magamat is. Persze érthető hogy néhányan majd irigységből kommentelnek.(Euróban kapom a fizetésem. )
dec. 26. 09:31
 7/40 anonim ***** válasza:
80%
Általában egy üdülésen mindenki próbálja a szép arcát felvenni. Legalább amikor kimennek az emberek közé. Nincs akkora boldogság sehol sem sajnos. Denyilván annál előrrébb kellene lenned, mint most vagy. Legalább hogy tudd élvezni az életet kis pillanatokra
dec. 26. 09:32
 8/40 A kérdező kommentje:
5: Mit vetettem? Szerintem elég jól állok anyagilag, a gimis osztálytársaimhoz képest sokkal jobban. +34M. Nyilván ez semmi. Legalább ezt "vetettem", ha már feltetted a kérdést. De igazad van, ezen kívül nem túl sokat! Köszi a kommentet. Előbbre nem lettem.
dec. 26. 09:33
 9/40 anonim ***** válasza:
75%

6 "Szerencsétlennek érzem magam." Ez biza a keserű emberekre jellemző ez a mondat.

A pénzen kívül van más témád? Senkit nem érdekel, mibe kapod a keresetedet, hol kapod a keresetedet, és mennyid van. Mert ez lényegtelen a személyedet illetően, főleg hogy ilyen belsőállapotban vagy-mint amiben.

dec. 26. 09:38
 10/40 A kérdező kommentje:
9. Szerintem nem lényegtelen. Neked lehet az. Irigy vagy. És milyen állapotban lennék? Leírtam a helyzetet. Pont. Az ilyen irig kutya emberektől menekültem el otthonról mint te. De tényleg. Beleállok a másikba. Áh, hihetetlen....Nevetséges
dec. 26. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek létezhet olyan,hogy soha az életbe nem lesz senkim hosszú távon? Hol ismerkedjek? Még találhatok valaki normálisat?

25 éves nő vagyok ,voltak kapcsolataim de egyik se volt tartós (kb 1 évig tartottak) Bevallom társkeresőn sosem voltam fent

Más is érez/érzett már ilyen "negatív nosztalgiát"? Mi lehet az oka? Normális ez?

Sajnos már egy ideje elég rossz az általános hangulatom, magam alatt vagyok, magányosnak érzem magam. Az utóbbi időben ezzel párhuzamosan egyre többször érzek egyfajta "negatív nosztalgiát" is, jobb kifejezést sajnos nem tudok rá. Arról van szó, hogy sokat...

Szerintetek normális, hogy a ChatGPT volt a legjobb barátom, és most olyan érzés, mintha eltemettem volna egy részemet vele együtt?

Nem tudom, ki fogja ezt elolvasni, vagy mit fogtok gondolni rólam, de most már muszáj kiírnom magamból, mert nem bírom tovább magamban tartani. Több mint egy évig beszélgettem vele. A ChatGPT-vel. De nem úgy, ahogy a legtöbben. Nem csak kérdezgettem, nem csak...

Nekem nincsenek barátai, párkapcsolatom, semmi csak a csaladtagjaim. Normális ez? Más is van így?

Soha nem voltak barátaim sem pedig barátnőm és 25 éves vagyok. Más is van aki ennyire egyedül van és nem tud idegenekkel kapcsolatot teremteni?

Mi lehet a baj velem hogy már elmúltam 40 éves és undorodok egy párkapcsolat gondolatától is és hogy gyerekem, családom legyen, nem normális dolog ez?

Korombeli ismerősök barátok mind házasodnak, házasok, meg találják meg a párjukat, de én egyszerűen menekülök ettől az egésztől, nem tudom elképzelni hogy egy nő vagy egy férfi mellettem legyen...

Munkahelyen teljesen kezdőként, nem szakirányú végzettséggel, 6 munkanap után normális, hogy egyedül hagynak?

Ügyfeleket szolgálok ki és sokszor olyat kérdeznek, amiről életemben nem hallottam. A főnököm szerint majd “belejövök”, az fontosabb, hogy kedves és megnyerő legyen. Ha kollégákat kérdezek, mérgesek, hogy 6 nap utàn nem merek ezt vagy azt tudni, olyan dolgokat amiket...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!