Harmincas férfiként még lehet párkapcsolatom, ha eddig sosem volt?
26 éves vagyok, még nem is smároltam.
Ne adjuk föl a reményt.

válasza:"Az ismerkedéshez nem társasági embernek kell lenni. Nőként sosem okozott gondot a párkeresés, de csordában sosem mentem ismerkedni."
Nőként senkinek sem okoz a párkeresés mert a szex miatt a férfiak elnézik az összes idegesítő hibáidat.

válasza:

válasza:

válasza:én idén töltöm a 30 at..
túl vagyok 3 párkapcsin
őszintén szólva kér volt az előző 3 is :D
nettó semmit nem adtak az életemhez a nők.. sőt elvettek. reményt. pénzt stb
2026 és sztem semmi értelme a házasságnak :/
olyan világban ahol ekkora szakadék van a 2 nem közt

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:6: Nekem az első kapcsolatom 26 évesen volt, egy évig tartott, de olyan sebeket hagyott... a csaj átvert lehúzott pénzel, hazudozott, majd amikor másodszor dobtam ki, akkor még öngyilkossággal is fenyegetőzött
Na ezután én is úgy voltam, hogy feladom... Nem kerestem, csak éltem az életem, voltak laza kapcsolataim, amik nemcsak azért voltak lazák, mert azt akartam, de a nők is olyanok voltak egymás után, hogy tőlük nem is kellett több... mind csalódás volt, de legalább nem engedtem magam lehúzni. Aztán 35 évesen jött szembe a párom, aki ma már a feleségem, ez volt életem második komoly kapcsolata, ő is komoly sebekkel jött, szóval közösen építettük fel újra az életünk.
Kérdező, nagyon nehéz normális párt találni és nem akarlak lelombozni, de ha aktívan keresnél csak úgy jönnének a pofonok és lehet attól menne el a kedved. Attól ne félj, hogy egydeül maradsz, korombeli 30-40-esek már kb mind elváltak, szóval programokhoz havert, barátot mindig fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
34 éves vagyok, volt pár szerelmi kudarcom az utóbbi években, mert a saját önbizalomhiányom miatt rendre olyan pasikat választottam, akik vagy nem tartós kapcsolatot akartak, vagy csak kihasználtak. Nem vagyok erre büszke persze, mert ha kicsit okosabb lettem volna,és...
Akár szórakozó helyeken (legyen az kávézó, étterem, koncert, akármi), akár ismerős által egymásnak bemutatva, akár egy születésnapi rendezvényre meghívva (valójában mindegy, hogy hol) találkoznak a felek és elkezdenek egymással beszélgetni. Hogyan lehet ezt a...
Ha eddig sikertelenség övezett. Már öregnek számítok a férfiaknál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!