Megb***ott az élet?
Úgy akartam hogy ez az év jó legyen, semmi rossz ne legyen. A szüleim válni fognak. Ezt hozta először. Most meg a kutyámnál daganatot diagnosztizáltak a lépében.
Mi lehet még?
Segítsetek!!!! Nagyon rossz érzés!

válasza:Szeretem nem erről van szó!
Enyém idén lesz 16 éves.

válasza:Nyilván ez hirtelenül rendkívül negatívan csapódik le, de a szüleiddel kapcsolatban ezt még át lehet vészelni és még a kutyánál is lehetnek lehetőségek. Utóbbi esetben várd meg, hogy mit mond doki. Szüleiddel kapcsolatban talán így kell lennie, talán jobb így, ettől még megmaradhat köztetek ugyanaz a viszony, v.sz.l. nekik is szüksége lenne a támaszodra vagy közös támaszra. Ha így gondolkodsz, akkor simán átélhető. Beszélgess velük és próbáld megérteni, hogy ez miért van. Ne támadd őket.
Bár a kutya korával kapcsolatban fel kell készülnöd, mert az már nem kevés.
Valamiért talán nehéz újrakezdést intéz az életed, de ezen sajnos túl kell menni.

válasza:

válasza:A szüleid válása jó dolog. Mármint nyilván annak örülnél a legjobban, ha együtt maradnának, de ők - két felnőtt - azt a döntést hozták, hogy jobb nekik külön, úgy lesznek boldogabbak. Hidd el, sokkal rosszabb olyan házasságban maradni - a gyerek szemszögéből is - ahol már csak muszájból vannak együtt, nem pedig mert tényleg ezt akarják.
A kutyáddal kapcsolatban: sajnálom :( Nagyon szép kort élt meg.
Azt mellékesen jegyzem meg, hogy olyan nincs, hogy egy év csak jó legyen. Ilyet ne is akarj, mert sajnos nem fog megtörténni. Shit happens.
Inkább olyasmit tervezz, hogy te minél többet hozz ki az évből, a lehetőségekhez és körülményekhez adottan.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az ember alapvetően társas lény, legalábbis egy minimális szinten mindenkinek szüksége van 1-2 emberre és azért egy partner se "árt". Mivel lehet kitölteni ezt az űrt 40 felett, ha az ember végleg egyedül marad? Mi tudja helyettesíteni az emberi kapcsolatot? Egy...
Érdemes szakemberhez fordulni? Alkalmilag sem jártam össze soha egy férfival sem.Ahol dolgozom(szálloda)folyton boldog,gyerekes családokat látok tökéletes happyÉlettel. Szerencsétlennek érzem magam. Az ünnepek alatt még rosszabb a helyzet. Igyekszem tenni a változásért. Nem alakul semmi.
26 éves srác vagyok, vidéken lakom és dolgozom egy kb. 7-8 ezer fős városban, Kelet-Magyarországon. 50 KM-es körzetben konkrétan nincsen semmi. Egyetemre egy nagyobb vidéki városba jártam, ott voltak igazán ismerőseim/barátaim, de az egyetem után visszajöttem a korábbi...
17/L Mindigis rettegtem hogy egyedül maradok, és most hogy megtörtént végtelen kilátástalanságot és magány élek át nap mint nap. Az egyetlen igazi barátom az a párom volt, aki nemrég szakított velem. Gimit sok dolog miatt nem tudok váltani, 11.be pedig már mindenki...
Úgy tűnik csak én vagyok úgy, hogy szívesen hátrahagynám az itteni életem, és külföldön egy újat kezdenék, mert eddig akárhányszor ismerkedtem nőkkel egyik sem akart társulni ebben a tervben, még az akinek volt is valamiféle vágya egy új/jobb életre az sem, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!