Magányos vagyok, mit tudnék vele kezdeni?
Nincs jó kapcsolatom a családommal, nincsenek barátaim és ismerkedés terem nem állok valami rózsásan.
Gyakran érzem magam a mélyponton és olyankor igazán rá is jövök mennyire magányos vagyok.
Szeretnék változtatni de nem tudom hol és hogyan kell elkezdeni.
Én csak boldog akarok lenni

válasza:

válasza:A boldogságot sosem szabad mástól várni ! Ha valamilyen érzést emberhez kötsz, akkor ha az emberrel történik valami,akkor az érzés is eltűnik.
Átéltem, amit te. Nálam az segített, hogy minden napban találtam valami szép és jó dolgot.Teljesen helyrejöttem és nem erőltetek emberi kapcsolatokat. Pedig volt párom, voltak barátaim. Akik persze szépen eltűntek az életemből, nem én küldtem el őket. Családom pedig hagyományos értelemben nem volt, mert olyan helyre születtem, ahol mindenki saját magával foglalkozott. Megcsalások, ivászat,önző emberek, ezt láttam egész gyerekkoromban.
Ma már ötvenes férfi vagyok, lenyugodva és élvezem az életet.Embertől függetlenül. Ha akarnám, biztosan lehetnének kapcsolataim, de őszinte érzéseket szeretnék. Utóbbit elérni ma már nagyon nehéz.

válasza:Kérdező: például ismerkedhetsz - ha van rá lehetőség - művelődési házakban, vagy helyi Fb csoportokban, érdeklődésednek megfelelő hobby fórumokon.
Egyébként amit írnak az igaz, a boldogságot sose helyezd kívülre, ne tedd másoktól függővé.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen nagyon nehéz ez az egész helyzet. 23 évesen még soha nem volt barátnőm se. De emberi kapcsolatok terén se állok jól. Soha nem nyitottam a világ felé még egyszer se. Kegyetlenül önbizalom hiányos vagyok és nem tudom ez miért van.Mostanában értem el fejben...
Most komolyan találkoztatok már élőben ilyennel?
Sajnos rövid időn belül szültem a gyerekeket. Most viszont kibújt a szög a zsákból. Bántott engem, a gyerekek előtt. En is tehetek róla, csúnyán és csúnyákat mondtam. De már felgyűlt bennem a sok szóbeli bántás is. Ma rájöttem hogy ezek után soha nem leszek boldog. A...
Tudom, meg kell(ene) állni 2 jó szóra a lépcsőházban, megkérdezni hogy van. De ilyenkor belekezd egy végtelen monológba, feltart, örül hogy végre valakihez beszélhet és rámönt mindent. Általában gyermektelenek vagy a gyerek már felnőtt és rég külföldön van. És milyen...
Szeretek valakit de viszonzatlan amint elkezdek ismerkedni valakivel rájövök, hogy nem megy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!