Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok, mit tudnék...

Magányos vagyok, mit tudnék vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Nincs jó kapcsolatom a családommal, nincsenek barátaim és ismerkedés terem nem állok valami rózsásan.

Gyakran érzem magam a mélyponton és olyankor igazán rá is jövök mennyire magányos vagyok.

Szeretnék változtatni de nem tudom hol és hogyan kell elkezdeni.

Én csak boldog akarok lenni

ápr. 18. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Pszchiológus az elakadások miatt van. De ezt könnyen mondom nem egyszerű lépés de talán ő tud ebbena legjobban segíteni
ápr. 18. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

A boldogságot sosem szabad mástól várni ! Ha valamilyen érzést emberhez kötsz, akkor ha az emberrel történik valami,akkor az érzés is eltűnik.

Átéltem, amit te. Nálam az segített, hogy minden napban találtam valami szép és jó dolgot.Teljesen helyrejöttem és nem erőltetek emberi kapcsolatokat. Pedig volt párom, voltak barátaim. Akik persze szépen eltűntek az életemből, nem én küldtem el őket. Családom pedig hagyományos értelemben nem volt, mert olyan helyre születtem, ahol mindenki saját magával foglalkozott. Megcsalások, ivászat,önző emberek, ezt láttam egész gyerekkoromban.

Ma már ötvenes férfi vagyok, lenyugodva és élvezem az életet.Embertől függetlenül. Ha akarnám, biztosan lehetnének kapcsolataim, de őszinte érzéseket szeretnék. Utóbbit elérni ma már nagyon nehéz.

ápr. 18. 03:35
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező: például ismerkedhetsz - ha van rá lehetőség - művelődési házakban, vagy helyi Fb csoportokban, érdeklődésednek megfelelő hobby fórumokon.

Egyébként amit írnak az igaz, a boldogságot sose helyezd kívülre, ne tedd másoktól függővé.

ápr. 18. 06:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én könnyen beszélek, hogy egyedül is lehet boldog az ember, mert nagyon jól elvoltam egyedül is. Nem mondom, hogy minden nap buli volt, de ha kedvem tartotta, vidékről felbuszoztam Budapestre megnézni valami kiállítást, vagy részt vettem egy sporteseményen, egyedül voltam körbebringázni a Balatont, csatlakoztam szervezett túrákhoz, ahol megismertem egy csomó embert, voltam pár workshopon stb. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy járj el otthonról és menj el téged érdeklő helyekre, vagy csatlakozz programokhoz.
ápr. 18. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam hasonló cipőben, elég introvertált is vagyok, de most már kifejezetten jól érzem magam. Ragadj meg meinden alkalmat, hogy társasággal legyél. Ha pl. van lehetőséged home office-ra, akkor ne ragadj abba bele, járj be a munkahelyedre, amikor csak teheted. A munkatársakkal kezdj eljárni, munkahelyeken meghirdetnek ilyen-olyan programot, ha mást nem, kocsmázást. Lehet azt kultúráltan is csinálni. Keress magadnak hobbit, járj el olyan helyre, klubba, ahol azt a hobbit űzik. Eljárhatnál sportolni. Én introvertáltként úszni járok, de már az uszodában is megismernek, van egy vendégkö, akikkel egy időben járunk. rákérdeznek, hogy hol voltam, ha nem megyek, beszélgetünk, isemrkedünk. Aztán ott vannak a társkeresők, onnan barátságokat is lehet ám szerezni, nem csak párkapcsolatot. Szomszédokkal mi a helyzet? Család? Távolabbi rokonok?
ápr. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Magányos vagyok nagyon mit lehetne ezzel kezdeni?

Egyszerűen nagyon nehéz ez az egész helyzet. 23 évesen még soha nem volt barátnőm se. De emberi kapcsolatok terén se állok jól. Soha nem nyitottam a világ felé még egyszer se. Kegyetlenül önbizalom hiányos vagyok és nem tudom ez miért van.Mostanában értem el fejben...

3 gyerekkel van esély új életet kezdeni? Sikerült már valakinak? Vagy en is a megcsalt magányos gyerekes nők sorsára jutok?

Sajnos rövid időn belül szültem a gyerekeket. Most viszont kibújt a szög a zsákból. Bántott engem, a gyerekek előtt. En is tehetek róla, csúnyán és csúnyákat mondtam. De már felgyűlt bennem a sok szóbeli bántás is. Ma rájöttem hogy ezek után soha nem leszek boldog. A...

Mit lehet kezdeni a sok magányos, idős nénivel, akik csak rabolják az ember idejét?

Tudom, meg kell(ene) állni 2 jó szóra a lépcsőházban, megkérdezni hogy van. De ilyenkor belekezd egy végtelen monológba, feltart, örül hogy végre valakihez beszélhet és rámönt mindent. Általában gyermektelenek vagy a gyerek már felnőtt és rég külföldön van. És milyen...

Mit lehet kezdeni a magányosság érzésével?

Szeretek valakit de viszonzatlan amint elkezdek ismerkedni valakivel rájövök, hogy nem megy.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!